Audio is hot en mag niet meer ontbreken in jouw mediamix! Na dit audio event ben jij hier ook van overtuigt en weet je ook hoe belangrijk het hebben van een eigen geluid is en wat dit doet voor je merk.  Tijdens deze dag zal o.a. Friesland Campina en Praxis je voorzien van inspiratie en vertellen waarom audio al zo’n belangrijke plek in hun mediamix heeft.  Ook het effect van direct respons op audio en de laatste trends en innovaties worden met je gedeeld.

We willen jou, als belangrijke relatie van Talpa Network, uitnodigen om dit event live te bij te wonen.

Ben je erbij? Meld je dan vast snel aan want we hebben maar beperkt plek.

Sprekers:

  • Joris van de Pol zal vanuit zijn rol bij Talpa Network dieper ingaan op de positie van audio in de mediamix, de toegenomen luisterconsumptie en meer vertellen over de mogelijkheden van tekst to speech. Verder bespreekt hij samen met Diederik van Middelkoop van Amp. Amsterdam de rol van sonic branding en hoe belangrijk het hebben van een eigen geluid is.
  • Jort Koopmans vertelt waarom audio écht onmisbaar is in je mediamix
  • Cynthia Hoedeman neemt je mee in de wereld van direct response
  • Floor Barger van Praxis vertelt je meer over de rol die audio heeft gespeeld in de case van Praxis waarin de kerstbomen verkoop centraal stond
  • Guido Weifelt is Media Manager bij Friesland Campina en gaat dieper in op de vraag waarom ze als merk, als één van de voorlopers in de branche, een beweging naaraudio hebben gemaakt, welke keuzes zijn gemaakt en welke rol sonic branding hierin speelt.
  • Diederik Middelkoop van Amp.Amsterdam, the sonic branding company, zit aan tafel als expert op gebied van sonic branding


Datum
: 21 april
Tijd: 09.15 - 11.30 uur (de uitzending is van 10.00-11.00 uur)
Plaats: Studio 2 Hilversum