het Bureau.

het Bureau.

Talpa Network bereikt wekelijks 90% van alle Nederlanders. ​Voor elke kijker, luisteraar, lezer, speler, koper en volger willen we de beste ervaring. Daarom moet elk verhaal ‘spot-on’ zijn, ook de reclame. Daar zijn wij bij gebaat en jij ook.

Gelukkig zit verhalen maken in ons dna. In ons tv-, magazine-, radio-, social- en reclame-dna. We kennen die kanalen als ons broekzak. Hoe je er impact mee maakt, mensen mee in beweging brengt en hoe je ze het beste kan combineren. Bij Talpa Network hebben adverteerders en mediabureaus toegang tot een sterk multidisciplinair creatief powerhuis; het Bureau.

Het Bureau van Talpa Network staat voor creativiteit die werkt en impact heeft. Creativiteit binnen een nuchtere hardwerkende cultuur met veel ruimte voor andere, nieuwe ideeën en slimme partnerships.​ ​Soms maken we ‘simpelweg’ een sterke campagne, maar vaak zoeken we naar een onconventionele oplossingen waar creativiteit, talent en media samensmelten. Concepten die het volledig potentieel van Talpa Network benutten. En die nog meer impact maken op de business van onze klant.

Volg het Bureau van Talpa Network via Instagram om op de hoogte te blijven.