Ontdek ons netwerk vol sterke mediamerken.

Rood Blauw

Onze vertrouwde en iconische merken vermaken, informeren en verbinden wekelijks 90% van Nederland.

Met merken als SBS6, Radio 538, Veronica, LINDA. Radio 10, Viaplay TV en VakantieVeilingen is Talpa Network er op elk moment van de dag. Met onze bekende formats, zoals Hart van Nederland, Shownieuws en Vandaag Inside houden we Nederland op de hoogte van wat er speelt.

Adverteren bij één van onze merken?

Talpa Network ontsluit deze sterke merken voor onze partners. Vanuit mediabereik maar zeker ook door hen te ondersteunen met onze uitgesproken expertise als content-specialisten. Zo bieden we een rijk palet aan impactvolle contactpunten voor adverteerders en mediabureaus.

Branded Content.

Buiten de reclameblokken om volop media-aandacht voor jouw product en/of dienst?

Branded Content een doeltreffend middel om de merkbekendheid te vergroten en om het merkimago te optimaliseren.

Maar dat niet alleen, ook als het gaat om een productintroductie is branded content een bewezen middel om dit te realiseren. Bij Talpa Network zijn er tal van branded partnership en content-mogelijkheden, zoals het claimen van een radio-actie, een branded video- of podcastformat en event. En de makers van LINDA. kunnen zelfs een heel thema-magazine maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor jou kunnen betekenen? Graag gaan we in gesprek met je! Laten we samen zoeken naar een logische link tussen een van onze merken en jouw product of dienst.

2022 LINDA X AH