Brand Partnerships.

Brand Partnerships.

In deze omgeving vind je een update van alle nieuwe en nog beschikbare brand partnerships met de merken van Talpa Network. In de one pagers staat de belangrijkste inhoud van het thema, concept of programma. Tevens vind je de contactgegevens voor verdere informatie over een brand partnership.

Natuurlijk kun je voor meer informatie altijd mailen naar brand.partnerships@talpanetwork.com

2022.

Vind hier de onepagers m.b.t. 2022

538 Release Reacties.

Persoonlijke verhalen van artiesten en BN’ers zie je bij Release Reacties!

 

Download hier de onepager: 538 Release Reacties.

538 Top 50.

Elke vrijdag vanaf 14:00 uur hoor je op Radio 538 de 538 TOP 50, de meest actuele hitlijst van Nederland. Er zijn mooie sponsormogelijkheden voor een partner rondom deze lijst. Kom in contact met je doelgroep!

 

Download hier de onepager; 538 Top 50

Nieuwe Gasten.

Altijd gedreven door nieuwsgierigheid! Wij geloven dat hoe meer vragen je stelt, “hoe rijker” je wordt.
Nieuwe gasten is een collectief van jonge makers die vragen blijven stellen. Vragen waar wij (voor onze kijkers) antwoord op willen krijgen.

 

SAMEN ZIJN WIJ NIEUWE GASTEN

 

Downloaden hier de onepager: Nieuwe Gasten.

Social Content Service.

Vertel jou merkverhaal op social platformen, op basis van vooropgestelde doelstellingen. Wij bieden tailor-made antwoorden voor bereik, traffic en engagement. 

Wij zijn de full-service social agency van mediagigant Talpa Network.

 

De onepager vind je hier: Social Content Service.

 

Q1 2022.

Vind hier de onepagers m.b.t. Q1 2022.

Q2 2022.

Vind hier de onepagers m.b.t. Q2 2022.

Verschillende meningen van artiesten, BN’ers en influencers. Love or hate it. Download hier de onepager; 538 Lovers X Haters

538 Lovers X Haters.

Verschillende meningen van artiesten, BN’ers en influencers. Love or hate it.

 

Download hier de onepager; 538 Lovers X Haters

538 Ibizaweken.

De 538 Ibizaweken zijn terug!

Heb jij na de afgelopen 2 jaar ongelofelijk veel zin om los te gaan op hét mooiste partyeiland ter wereld, Ibiza? Wil jij dit meemaken met jouw festival partner-in-crime? Radio538 maakt dit mogelijk en geeft niet alleen de reis weg, maar ook toegangskaarten tot Ushuaïa, waar de beste DJ’s ter wereld draaien! Onze radioactie 538 Ibizaweken is de enige garantie voor een party-break op Ibiza die losgaan en ultiem chillen combineert voor jou en je festival partner-in-crime, tijdens het ‘’ik kan niet wachten op de zomer’’ moment.

 

Download hier de onepager: 538 Ibizaweken.

SBS6 In Holland staat een Huis.

De “Godfather” van de interieurshows komt terug op de Nederlandse TV! Het populaire, van UK origine, format was te zien van 1998 tot en met 2006.  De inzet blijft verrassend, maar dan naar deze tijd gestyled!

 

Download hier de onepager; In Holland staat een Huis

SBS6 Million dollar Island.

Een nieuwe en spannende spelshow in een reality setting waarbij 100 eilandbewoners 2 maanden lang overleven, vriendschappen sluiten en dueleren. Zelfs met een fortuin om je pols ben je op het eiland nooit zeker van je zaak, je kunt namelijk alles weer verliezen…


Vind hier de one pager Million Dollar Island 

SBS6 Think Inside the Box.

Een gloednieuw TV-format op SBS6 gepresenteerd door Richard Groenendijk! In elke aflevering ontvangt Richard een team van drie BN’ers die gaan uitzoeken wie of wat er in de box staat.

 

Download hier de onepager: Think Inside the Box.

Radio10 De Lach van 10.

Creëer sympathie en awareness bij een betrokken doelgroep door mee te doen aan de vrolijkste actie van Nederland: De Lach van 10.

 

Download hier de onepager: De Lach van 10.

Radio10 De Somertijd Reanimatiedag.

De Somertijd Reanimatiedag is een landelijk evenement waar duizenden luisteraars van Radio 10 de eerste stappen van reanimeren wordt geleerd. De radio-uitzending van Somertijd vindt op 11 juni plaats vanaf de tuin van Paleis Soestdijk. Cursussen, uitleg door experts en muzikale optredens zijn hier aanwezig voor een grote groep luisteraars.

 

Download de onepager hier: De Somertijd Reanimatiedag.

StukTV De Kluis.

In 2022 mogen 6 teams van topcriminelen om de kraak van hun leven te plegen in… DE KLUIS.

Seizoen 4 wordt nog beter, spannender & spectaculairder;  met een nieuwe locatie, nieuwe BN’ers en veel meer..

 

 

Download hier de onepager; StukTV De Kluis.

StukTV Puberende Bejaarden.

Puberende Bejaarden is tot de dag van vandaag een regelrechte “classic” op het kanaal van StukTV. Rondom dit populaire format zijn er talloze mogelijkheden voor jouw merk. Van het toevoegen van nieuwe format elementen tot aan branded- & socialspin-off mogelijkheden. Benieuwd?

 

Download de onepager hier. 

Win een Cabrio.

Vier de zomer bij Sky Radio met de actie Win een Audi Cabrio. Van 1 t/m 19 juni kunnen luisteraars zich kwalificeren voor de grote finale. Elke finalist krijgt een sleutel maar de grote vraag is welke sleutel past en start de Audi Cabrio? De winnaar mag er de hele zomer van genieten inclusief brandstofpas.

 

Download hier de onepager: Win een Cabrio.

Radio10 Somertijd BBQ.

De zomer goed starten met een heerlijke BBQ in de enige echte Radio 10 tuin. Onder het genot van een hapje en een drankje ontvangt Rob van Someren ruim vierhonderd luisteraars in zijn programma Somertijd BBQ.

 

De onepager vind je hier; Radio10 Somertijd BBQ.

Sky Radio inhaal Kerstborrel.

Ho ho ho.

 

Op 1 juli organiseert Sky Radio de inhaal Kerstborrel. Op het strand, maar met sneeuw en de bekende Sky Kerstman. Claimt jouw merk de Kerst al in de zomer met ons?

 

De onepager vind je hier; Sky Radio inhaal Kerstborrel.

Q3 2022.

Vind hier de onepagers m.b.t. Q3 2022.

Net5 Vintage Love Maand.

In juli wordt Net5 weer omgetoverd tot de zomermaand vol romantische klassiekers met de Vintage Love Maand. Hier zullen alle top nostalgische en romantische films worden vertoond.

 

Download hier de onepager: Vintage Love Maand.

Net5 Heb ik wat van je aan?

Meeliften op het succes van een nieuw TV-format? Bij ‘Heb ik wat van je aan?’ zijn er zowel in-program als rondom de uitzendingen ontzettend veel mogelijkheden voor partners (mode/accessoires/schoenen/sieraden/meubels, etc). Benieuwd?

Download hier de onepager hier 

Radio Veronica Festival Express.

Radio Veronica komt naar je toe deze zomer! Deze zomer zal de Festival Express door het land reizen met een aantal Nederlandse muzikanten en in ieder geval 1 concert op locatie te geven.

 

De onepager vind je hier: Festival Express.

SBS6 De Hollandse Nieuwe.

Onontdekte Nederlandse artiesten timmeren aan de weg om beroemd te worden. Ten koste van alles, blijven ze in zichzelf geloven met maar één diep gekoesterde wens: bekend worden bij het publiek. Zal dit programma de artiest laten doorbreken of juist opbreken?

 

De onepager vind je hier: De Hollandse Nieuwe.

SBS6 Five Live.

Vanaf 4 september start de nieuwe komische serie: “Five Live” bij SBS6, die draait om de presentatoren Sara en Roderik en de redactie van de wekelijkse “Five Live”!

 

De onepager vind je hier: Five Live.

SBS6 I Want Your Song.

I Want Your Song is een professionele opstap in de muziek en een ingang naar de grote namen in de Nederlandse muziek industrie.

 

Download hier de onepager: I Want Your Song.

Q4 2022.

Vind hier de onepagers m.b.t. Q4 2022.

StukTV De Drop.

Deze winter reizen Giel, Thomas en Stefan af naar zes nieuwe duisterste krochten in de wereld-editie van De Drop. Plekken met een mythisch verhaal die het daglicht niet kunnen verdragen. Wie een hele nacht moet blijven, bepaalt het lot! Elke aflevering biedt weer een nieuw verhaal waar de rillingen van over je rug lopen.

 

Download hier de onepager; De Drop.