Contact.

LET OP! Onderstaande contactinformatie is alleen bedoeld voor journalisten, persfotografen en andere mediaredacties.

Consumenten, kijkers en luisteraars verwijzen wij door naar de publieksservice van Talpa Network.

Waar moet je precies zijn? 

Talpa Network algemeen.

Corporate Communicatie is bereikbaar voor journalisten, persfotografen en andere mediaredacties. Neem contact met ons op via info@talpanetwork.com.

Media Solutions.

Media Solutions is bereikbaar voor adverteerders, mediabureaus en andere partners.
Neem contact met ons op via mediasolutions@talpanetwork.com
Voor persvragen contact corporatecommunicatie@talpanetwork.com

Publieksservice & Programmatips.

Heeft u tips voor een van onze nieuwsprogramma’s, neem dan contact op met Hart van Nederland en/of Shownieuws via de tiplijn van deze redacties.

Wilt u deelnemen aan een actie, een programma of u opgeven voor het publiek van uw favoriete programma, ga dan naar Kijkers.tv

Helaas nemen wij geen externe ideeën voor TV-formats meer in behandeling. Door de grote hoeveelheid ideeën die ons dagelijks wordt toegestuurd, is het niet meer mogelijk om alle ideeën de aandacht en feedback te geven die ze verdienen.

Perscontact. 

Alleen bedoeld voor journalisten en persredacties. Vragen van consumenten aan de persredacties worden niet in behandeling genomen. 

TV.

Onze persafdeling TV is alléén bereikbaar voor journalisten, persfotografen en andere mediaredacties.Neem contact met ons op via communicatie@talpanetwork.com.

Beeldbank TV.

Voor persfoto’s van programma’s en presentatoren kunnen persredacties inloggen op de beeldbank. Nog geen login of vragen? Neem contact op met Ruth van Baaijen via foto@talpanetwork.com

Radio.

Onze persafdeling Radio is bereikbaar voor journalisten, persfotografen en andere mediaredacties. Neem contact met ons op via communicatieradio@talpanetwork.com 

LINDA.

De persafdeling van LINDA. is bereikbaar voor journalisten, persfotografen en andere mediaredacties. Neem contact met ons op via renske.karel@linda.nl

eCommerce.

Onze persafdeling eCommerce is bereikbaar voor journalisten, persfotografen en andere mediaredacties. Neem contact met ons op via corporatecommunicatie@talpanetwork.com.

Corporate Communicatie

Algemene persvragen over Talpa Network kunnen gestuurd worden naar corporatecommunicatie@talpanetwork.com.

Beeldbank.

Voor persfoto’s van programma’s en presentatoren kunnen persredacties inloggen op de beeldbank. Nog geen login of vragen? Neem contact op met Ruth van Baaijen via foto@talpanetwork.com.

Bergweg

Hilversum.

Bergweg 70
1217 SC Hilversum

Locatie van o.a. onze Audio, Video & Digital afdelingen. 

Talpanetwork Gebouw Rietlandpark

Amsterdam

Rietlandpark 333
1019 DW Amsterdam

Locatie van eCommerce.