Talpa Check-In

Talpa Check-In

Een inhoudelijk partnership met een mediamerk (zoals 538 of LINDA.) is een doeltreffend middel voor adverteerders om merkbekendheid te vergroten en het merkimago te optimaliseren. Echter om impactvol te zijn, moet er een goeie brandfit zijn tussen adverteerder en mediamerk. Daarom is er de ‘Talpa Check-in’, een snel en simpel proces om in een vroeg stadium al te checken of er merksynergie is.

Ideeën voor mediapartnerships ontstaan overal. Bij een reclamebureau als onderdeel van een big idea, bij het mediabureau als deel van de jaarstrategie of bij marketeers zelf. Talpa Network wil helpen deze ideeën uit te werken tot succesvolle (redactionele) partnerships.

De Talpa Check-in is een digitaal ideeënluik waar reclamemakers, marketeers en mediastrategen ideeën kunnen ‘ingooien’. Brand Partnership Managers van Talpa Media Solutions checken het ingediende idee samen met de creatieven van het Bureau van Talpa Network en de programmaredactie van het gewenste mediamerk. Binnen 72-uur wordt teruggekoppeld hoe het idee het beste past bij het mediamerk, de behoefte van de kijker, lezer, luisteraar, volger en natuurlijk de doelgroep van de adverteerder.

                            Doe nu een Check-in! 

Uiteraard kan je het idee ook bespreken met je Talpa Media Solutions Client Lead. Nog geen idee voor een partnership, maar er wel behoefte aan? We denken graag met je mee! Scroll naar beneden en neem contact met ons op.