We zijn verbonden.

Of het nou gaat om audio, video, tekst, de techniek erachter of juist een combinatie daarvan, binnen Talpa Network zijn we verbonden door onze passie voor goede content.

Samen zijn we een netwerk waarin de mogelijkheden eindeloos zijn. En dat zie je terug in onze vier kernwaarden: Optimistisch, Nieuwsgierig, Vindingrijk en Samen.

2023 538 Koningsdag Irisairenjelte
Optimistisch.

We zien overal kansen. 

Onze hoofdkernwaarde is 'Optimistisch'. We zien namelijk overal kansen. De kansen van vandaag én die van morgen. Dit maakt dat het bij ons bruist. Er gebeurt van alles binnen Talpa Network en die positieve energie voel je als je met of bij ons werkt. 

We zijn een dynamisch bedrijf met een open cultuur, weinig hiërarchie en veel ruimte voor eigen initiatief.
2023 SBS6 Dekwismetballen Johnny
Vindingrijk.

We zijn ondernemend.

Zo zetten we de kansen die we zien om in concrete plannen. Ons netwerk kenmerkt zich door korte lijntjes en een platte organisatiestructuur die ervoor zorgt dat we snel kunnen schakelen. Er is veel ruimte voor creativiteit, eigen initiatief en ondernemerschap. We zijn echte aanpakkers. We leren door te proberen. Niet alles gaat volgens plan en dat is soms balen, maar meestal ontstaan zo juist weer nieuwe ideeën. 

Die ondernemende mentaliteit hebben we natuurlijk vanuit de basis meegekregen van onze oprichter John de Mol. Maar het gaat verder, het zit in het DNA van al onze mensen en merken.

2023 SBS6 Thebigbang Coppens Kart
Nieuwsgierig.

We zijn open. 

De cultuur van Talpa Network typeert zich als open en laagdrempelig. Open voor elkaars ideeën, unieke blik op de wereld en hoe we elkaar aanvullen. We kijken met een open vizier naar ontwikkelingen in de wereld én wat er speelt in de Nederlandse straat - en bedenken continu hoe we dit kunnen toepassen in de verhalen die we vertellen. 

Talpanetwork Mensen Verslaggever Journalist Interview
Samen.

We zijn een netwerk.

Talpa Network is letterlijk gevormd om samen verhalen te vertellen en naar nieuwe mogelijkheden te zoeken. We willen samen ideeën verder brengen. Samenwerken is dan ook de kern van Talpa Network. Hier is ons hele bedrijf op ingericht, van de lay-out van het pand tot de inrichting van afdelingen. Alles zodat we elkaar kunnen uitdagen en inspireren. Zo gaan projecten reizen en ontstaat het Talpa NetwerkEffect

Samen begint bij toegankelijk zijn. Als mensen én als organisatie. We investeren elke dag in onze cultuur. Een cultuur waarin iedereen zich veilig voelt, zichzelf kan zijn, fouten durft te maken, zich kwetsbaar kan opstellen én met elkaar in gesprek gaat.

Werken Bij 1080X1080
Respect.

We werken met respect samen.

Talpa Network is trotse medeoprichter van het Mediapact. De leden van het Mediapact zetten zich in voor een sociaal veilige werkomgeving waar grensoverschrijdend gedrag geen plek heeft. Juist op de momenten dat verschillende partijen samenkomen, zoals bij het maken van uiteenlopende mediaproducties in studio’s of events, is eenduidigheid over gewenst gedrag enorm belangrijk. Zo bereiken we samen meer. 

Zwarte Circkel Mediapact