Werken bij Talpa Network.

Talpa Network.

Originele en bijzondere verhalen vertellen zit in ons dna. Gecreëerd, gecureerd en gedeeld door onze sterke merken en persoonlijkheden. Samen vormen we een uniek lokaal netwerk dat daar is waar en wanneer het jou uitkomt. Of het via een evenement is, op tv, radio, social of een digitaal platform: onze content staat centraal. We willen er dag en nacht zijn, voor jong en oud. Meer dan relevant. 

 

 

 

Talpa Network bestaat uit de onderdelen Video (o.m. SBS6, Net5, Veronica, SBS9, KIJK, TV538), Audio (o.m. 538, Sky Radio, Veronica, Radio 10 en JUKE), Social (o.m. StukTV en Nieuwe Gasten), LINDA. (MOOD) en de eCommerce divisie (o.m. VakantieVeilingen en Actievandedag) en Events. Deze onderdelen worden ondersteund door Media Solutions & Het Bureau. Met dit netwerk is het Nederlandse multimediabedrijf meer dan relevant voor de consument en de adverteerder.

Vacatures TV (TV en TV Productions)

Eindredacteur Shownieuws.

De leukste entertainmentredactie van Nederland is per direct op zoek naar een steengoede Eindredacteur voor zowel de televisie-uitzendingen als het online platform van Shownieuws! Bekijk de vacature hier

Senior Coördinator Studio Graphics & Design

Voor onze (Motion) Graphic Studio zoeken we een nieuwe collega die verantwoordelijk is voor het coördineren en operaten van de graphics in de regie voor zowel Hart van Nederland als Shownieuws. Ben jij een ster in het bewaken van het overzicht, zorg jij dat alles tot in de puntjes geregeld is én goed verloopt? Dan moet je zeker verder lezen! Bekijk de vacature hier.