Geef je ontwikkeling een impuls.

Wij geloven dat leren een continu en levenslang proces is, dat gedijt binnen een omgeving die zowel inspirerend als ondersteunend is.

Talpa Network is niet alleen de grootste speeltuin voor nieuwsgierige en creatieve mensen, met Impuls Lab bieden we het hele jaar door allemaal verschillende leerinitiatieven om je ontwikkeling een impuls te geven.

Lees snel verder!

Wist je dat je het meeste leert door het gewoon te doen? 

Dat is goed voor 70%. 20% leer je van anderen en 10% van een training. Leren wordt binnen Talpa Network dus niet beperkt tot formele trainingen, cursussen en opleidingen. Het wordt gezien als een continu proces dat plaatsvindt op de werkvloer, binnen teams en tussen collega’s. Logisch dat ‘learning on the job’ centraal staat, waarbij we elkaar het hele jaar door feedback geven, inspireren en supporten om elkaar verder te helpen ontwikkelen.

Impuls staat voor energie en beweging.

Actie en vooruitgang, in geleidelijke stappen. Dit past perfect bij alle leerinitiatieven die vanuit Impuls Lab aangeboden worden. We moedigen je aan om jouw potentieel te benutten én elkaar met positieve energie te activeren en te inspireren om verder te groeien.

Lab staat voor experimenteren.

Uit je comfortzone komen, aan de slag gaan en nieuwe dingen proberen. We bieden met Impuls Lab verschillende tools, zodat je kunt ontdekken welke manier van leren voor jou het beste werkt. 

 

Talpanetwork Leren 1
Kennisfestival.

Alles komt bij elkaar tijdens Impuls Festival.

Jaarlijks komen alle verschillende leervormen bij elkaar voor een prikkelend en inspirerend kennisfestival, waarbij we samen onze successen vieren. Een gevulde line-up met Fast Forward masterclasses, workshops op het gebied van o.a. Powerpoint presentaties, Feedback geven en Photoshop en natuurlijk de After Lunch Kick geven we het leren met én van elkaar een extra boost en verbinden, informeren en inspireren wij onze collega’s binnen ons netwerk.

Dit was de eerste editie.

Masterclasses.

Ontdek alle uithoeken van ons netwerk.

Bij ons staat van en met elkaar leren centraal. En één van de manieren waarop we dat doen zijn de Fast Forward masterclasses. Dit zijn masterclasses gegeven door de allerbesten in hun vak. En die besten in hun vak – of het nu gaat om radio, print, video of social media - werken gewoon bij ons, bij Talpa Network.

Met de Fast Forward masterclasses kom je in alle uithoeken van ons netwerk. Voor de schermen en achter de schermen. Van de radiostudio tot de podcaststudio. Van de regie bij Hart van Nederland tot de redactie van LINDA. Naast het leren kennen van ons netwerk, word je ook uitgedaagd om uit je comfortzone te gaan.

Tijdens Fast Forward leer je onder andere dat nieuwslezen op Radio 10 anders is dan het voorlezen van een boodschappenlijstje. De hoofdredacteur van LINDA. legt uit waarom het blad zo leuk is dat zelfs je vader het wil lezen. En in de masterclass Social leer je waarom het ene social format wel scoort en het andere niet. Of neem plaats op de stoel van de regisseur, regie-assistent en schakeltechnicus. Sta achter de presentatiedesk of regisseer zelf een uitzending van Hart van Nederland.

Elke medewerker mag zich door het jaar heen voor verschillende masterclasses inschrijven. We stimuleren vooral nieuwkomers snel het netwerk te ontdekken!

Talpanetwork Voiceover
Talentontwikkeling.

Ontdek je eigen talenten en passies.

Alle uithoeken van ons netwerk ontdekken is leuk en nuttig, maar je eigen talenten en passies ontdekken is nog veel belangrijker. 

Bij Talpa Network staat een positieve en sociale leercultuur centraal waarin je wordt aangemoedigd en ondersteund om jouw talenten te ontdekken, in te zetten én verder te ontwikkeling. En dit ook bij andere collega’s te stimuleren! 

Talentontwikkeling vinden we ontzettend belangrijk binnen ons netwerk. Zo hebben we de 'Goede Gesprekken'-structuur, een continue dialoog tussen jou en jouw leidinggevende waarin de focus ligt op het resultaat, jouw ontwikkeling én jouw welzijn.

NT2 4923
DISC.

Een gemeen- schappelijke taal.

Om jezelf beter te leren kennen en de ander beter te begrijpen werken wij binnen Talpa Network met DISC-communicatievoorkeursstijlen. De '3D DISC' geeft inzicht communicatie-voorkeursstijlen: Denkstijlen (hoe pak je een taak aan) en Drijfveren (waarom doe je iets). Dat gaat niet om hokjes en er is geen goed of fout. Elke voorkeursstijl heeft zijn krachten en ontwikkelmogelijkheden.

DISC geeft inzicht in je talenten, hoe je deze talenten verder kunt uitbouwen en hoe je de samenwerking met jouw collega’s verder kunt versterken. En dat is precies wat we willen, want zo zorgen we voor meer begrip voor elkaar en betere samenwerking. 

Mensen Leendert Davidson
Team-ontwikkeling.

Ontwikkel spelenderwijs een betere teamdynamiek.

Elke team binnen Talpa Network doet een DISC-sessie, want alleen als je elkaar begrijpt en kan ondersteunen bereiken we samen meer.

Maar we geven ook 'Feedback Boost Camp'. Feedback bevordert open communicatie en draagt bij aan een omgeving waarin leren en groeien worden aangemoedigd. In de sessies leren we de kunst van het feedback geven én ontvangen. 

Vanuit het Impuls Lab bieden we nog meer sessies aan waardoor je als team samen gaat groeien, zoals de Talpa Network Games (waarin je met je team o.a. Alleskunner kunt spelen) en Bokscoaching.

Boksen is een boeiende werkvorm, die prikkelt, uitdaagt en verbindt. Zodra de bokshandschoenen aangaan komt jouw primitieve gedrag naar voren. Ben jij een vechter of duik je liever weg? Tijdens Bokscoaching leren collega's onder andere hun grenzen aangeven en hoeveel ruimte ze innemen in een conversatie én hoe ruimte kunnen creëren voor feedback en goede ideeën. 

Talpanetwork Mensen Collega Sport Boksen Groep
Leiderschapsontwikkeling.

Goede leiders dragen onze cultuur, tillen teamprestaties naar een hoger niveau en dragen bij aan het werkgeluk van onze medewerkers.

Een leidinggevende zijn is een vak apart en het gaat erom of je durft te kiezen voor het vak en je de ambitie hebt om hierin te groeien en te excelleren, met de juiste begeleiding. We vinden het daarom belangrijk om in onze leidinggevenden te investeren.

Alle leidinggevenden doorlopen een leiderschapstraject die hen niet alleen inzicht geeft in wie zij als persoon en als leider zijn, maar ook in hoe ze hun effectiviteit kunnen vergroten, verder kunnen groeien en succesvolle teams kunnen opbouwen. Ook bieden we intervisie aan, waarbij van en met elkaar leren centraal staat. 

NT2 5514
Kennissessies.

Raak geïnspireerd door de After Lunch Kick.

Maandelijks nodigen we inspirerende externe sprekers uit voor een 'After Lunch Kick'. Deze kennissessies staan altijd in het teken van één van onze kernwaarden: Vindingrijkheid, Nieuwsgierig, Optimistisch en Samen. After Lunch Kicks leren ons nieuwe skills, prikkelen ons brein en laten ons kennis maken met innovatieve ideeën. 

Zo leidde ex-commandant Erik Wegewijs ons door een traject van flexibiliteit naar adaptiviteit, met een focus op leiderschap, samenwerken en persoonlijke groei. Daagde Kluun ons uit met de vraag hoe we terugkijken op ons leven en hielp ons de regie te pakken. En inspireerde zwemmer Maarten van der Weijden ons met zijn verhaal over ambitieuze doelen en overwinnen.

NT2 9617
Impuls Academie.

Leren waar en wanneer je maar wilt

De Online Impuls Academie biedt de mogelijkheid om onbeperkt te leren waar en wanneer je maar wil. Hier vind je o.a. trainingen, webinars en podcasts op het gebied van werkgeluk, persoonlijk leiderschap, timemanagement, vergroten van sociale vaardigheden, presenteren en nog veel meer.

NT2 4356

Zien we je snel?

NT2 9203

IT & Tech

Hilversum

Applicatie Manager.

Lindafreelance

LINDA.

Hilversum

Projectmanager LINDA.

Videoeditor

Talpa Network

Hilversum

Editor Programma Samensteller.

Editor2

Productie

Hilversum

Allround Editor.

NT2 9203

IT & Tech

Hilversum

Applicatie Manager.

Lindafreelance

LINDA.

Hilversum

Projectmanager LINDA.

Videoeditor

Talpa Network

Hilversum

Editor Programma Samensteller.

Editor2

Productie

Hilversum

Allround Editor.