Werken bij Talpa Network.

Talpa Network.

Originele en bijzondere verhalen vertellen zit in ons dna. Gecreëerd, gecureerd en gedeeld door onze sterke merken en persoonlijkheden. Samen vormen we een uniek lokaal netwerk dat daar is waar en wanneer het jou uitkomt. Of het via een evenement is, op tv, radio, social of een digitaal platform: onze content staat centraal. We willen er dag en nacht zijn, voor jong en oud. Meer dan relevant. 

 

 

 

Talpa Network bestaat uit de onderdelen Video (o.m. SBS6, Net5, Veronica, SBS9, KIJK, TV538), Audio (o.m. 538, Sky Radio, Veronica, Radio 10 en JUKE), Social (o.m. StukTV en Nieuwe Gasten), LINDA. (MOOD) en de eCommerce divisie (o.m. VakantieVeilingen en Actievandedag) en Events. Deze onderdelen worden ondersteund door Media Solutions & Het Bureau. Met dit netwerk is het Nederlandse multimediabedrijf meer dan relevant voor de consument en de adverteerder.

Vacatures TV (TV en TV Productions)

Eindredacteur Shownieuws.

De leukste entertainmentredactie van Nederland is per direct op zoek naar een steengoede Eindredacteur voor zowel de televisie-uitzendingen als het online platform van Shownieuws! Bekijk de vacature hier

Senior Coördinator Studio Graphics & Design

Voor onze (Motion) Graphic Studio zoeken we een nieuwe collega die verantwoordelijk is voor het coördineren en operaten van de graphics in de regie voor zowel Hart van Nederland als Shownieuws. Ben jij een ster in het bewaken van het overzicht, zorg jij dat alles tot in de puntjes geregeld is én goed verloopt? Dan moet je zeker verder lezen! Bekijk de vacature hier. 

Vacatures Social.

Social Content Manager.

Als Social Content Manager binnen Talpa Social ben jij eindverantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de social content die wij maken voor onze klanten. Je stuurt de content creators en social community manager aan en samen zorgen jullie ervoor dat de social strategie wordt doorvertaald in mooie, interactieve social content. Hiervoor werk je nauw samen met onze social strategen, creatieven, projectmanagers, content creators en social community managers. Daarnaast ben je intern ambassadeur voor onze Social Content Service: de dienst die wij klanten bieden waarin we de socials van A-Z uit handen nemen.

Bekijk de vacature hier. 

Head of Talent.

Talpa Social vertegenwoordigt de populairste premium content creators en merken van Nederland, zoals StukTV, Nienke Plas en Gio Latooy. Daarnaast ontwikkelen en produceren we content voor deze talenten en merken, alsmede onze eigen Talpa merken. 

Bekijk de vacature hier. 

Vacatures Marketing, communicatie en sales

Online Marketeer.

Voor onze toonaangevende merken Radio 538, Radio 10, Sky Radio, Radio Veronica zijn wij per direct op zoek naar een Online Marketeer. Heb jij hands-on ervaring en kan jij online campagnes van A tot Z managen en optimaliseren?

Bekijk de vacature hier. 

Jr. Content Producer

Het Marketing en Content team van Talpa TV is verantwoordelijk voor álles wat je online ziet van de zenders SBS6, Net5 en Veronica. Je gaat online content maken voor deze merken. Binnen het Marketing en Content team zijn we op zoek naar een Jr. Content Producer!

Bekijk de vacatures hier

Project Coördinator Talpa Media Solutions.

Heb je oog voor zowel hoofdlijnen als details? Ben je oplossingsgericht en ga je geen uitdaging uit de weg om het project tot een goed resultaat te brengen? Heb je affiniteit met media in de breedste zin van het woord? En heb je kennis van de uitdagingen die adverteerders hebben? Beschik je over een gezonde dosis commerciële skills? Geef je op een coachende wijze leiding aan projectteams Heb je een aanstekelijk enthousiasme en kun je ook duidelijk grenzen stellen? Ben je stressbestendig, gestructureerd en heb je een innerlijke drive om dingen te verbeteren?

Bekijk de vacature hier. 

(Junior) Digital Campaign Manager

Talpa Media Solutions is de verkooporganisatie voor vier Nederlandse commerciële televisiezenders SBS6, Net5, Veronica, SBS9 en het VOD-platform KIJK. Radiozenders Radio538, SkyRadio, Radio Veronica, Radio10, 100%NL, SLAM!, SublimeFM en Classic NL en de digitale platforms van Talpa e-commerce en Social Influencers.

Bekijk de vacature hier. 

Radio- en TV Planner

Op de afdeling Sales Planning & Traffic zijn wij opzoek naar een nieuwe collega! Wil Jij dagelijks bezig zijn met het zo optimaal mogelijk indelen van de ingekochte reclamezendtijd? En schroom jij niet om advies uit te brengen aan mediabureaus over de inzet van reclamecampagnes?

Bekijk de vacature hier.