Wie wij zijn.

Onze passie

Verhalen vertellen zit in ons DNA. Want het zijn verhalen die een land haar identiteit geven. Wij vertellen de verhalen van Nederland. Verhalen die energie geven. Verhalen waarin we ons thuis voelen. Verhalen die voor veel Nederlanders nu al dagelijkse kost zijn. Maar waar we steeds nieuwe slimme manieren bij bedenken om nog meer Nederlanders, nog beter te raken. Dag en nacht. 1 op 1 met de massa.

De schijf van 5

Originele en bijzondere verhalen vertellen zit in ons dna. Gecreëerd, gecureerd en gedeeld door onze sterke merken en persoonlijkheden. Samen vormen we een uniek lokaal netwerk dat daar is waar en wanneer het jou uitkomt. Of het via een evenement is, op tv, radio, social of een digitaal platform: onze content staat centraal.

Helenepng

Onze merken

Onze merken Talpa Network is een 100% Nederlands netwerk van sterke mediamerken. Met merken als SBS6, Radio 538, Veronica, LINDA. Net5, ActievandeDag.nl of StukTV bereiken we wekelijks 90% van alle Nederlanders. Als puur Nederlands mediabedrijf vinden we het belangrijk Nederlandse content en media te behouden, verrijken en ontwikkelen. Belangrijk voor de mediawereld en adverteerders, maar uiteindelijk ook voor Nederland in deze steeds meer internationaal gedomineerde wereld. Het netwerk ontsluit deze sterke merken voor onze partners. Vanuit mediabereik maar zeker ook door hen te ondersteunen met onze uitgesproken expertise als content specialisten. Zo bieden we een rijk pallet aan ervaringen voor Nederland en dus een rijk pallet aan impactvolle contactpunten voor adverteerders en mediabureaus.

Merken