Adverteren bij Talpa Network

Talpa Network is een netwerk van mensen, merken en makers. Ons netwerk verbindt elke dag ruim 10 miljoen kijkers, lezers en luisteraars door het vertellen van de verhalen van Nederland. Van rustig wakker worden met onze ochtendshows tot op het puntje van je stoel met Jachtseizoen. Van lineair tot digitale streams. Altijd een-op-een met de massa.

Met al onze content en kanalen hebben we de tools in huis om het verhaal van adverteerders versneld crossmediaal groot te maken.
Creativiteit op het snijvlak van de doelstelling van de adverteerder én dat wat de doelgroep wil horen, zorgt voor partnerships met succes voor alle betrokken partijen. Het netwerkeffect waarbij één boodschap op verschillende kanalen wordt gedistribueerd in een vorm die past bij die kanalen, levert groei op.

We creëren samen hypes, we leren steeds beter welke mediainzet, welk effect oplevert en we optimaliseren campagnes tot het beste resultaat.

Meer weten?
Onze planners, creatieven en accountmanagers zitten voor je klaar en zijn bereikbaar op 035 – 625 27 27 of via mediasolutions@talpanetwork.com.

Cases.

Check hier al onze cases!