Mensen, Makers & Merken.

Samen vormen we Talpa Network.

Schakels Mr Frank Visser (1)
Mensen.

Het hart van ons netwerk.

Mensen staan in het rijtje ‘Mensen, Makers & Merken’ niet voor niets voorop, want mensen zijn het hart van Talpa Network. Zij maken de programma’s, houden de systemen op orde en helpen partners met hun campagnes. En ook de mensen thuis staan bij ons op de eerste plaats. Alles waar we met zo’n 1300 collega’s 24/7 energie in steken, doen we voor onze kijkers, luisteraars, lezers en kopers. 

Ontmoet de mensen uit ons netwerk.

Hoe gaat het eraan toe op onze redactievloer, bij Broadcast Facilities of 
Talpa Network’s creatieve hub? Hoe is het om te werken op de Finance
of Privacy-afdeling van een mediabedrijf?

Het Hart Van Ons Netwerk 2 1080X1080
Makers.

De vertrouwde gezichten en stemmen van Nederland.

Onze makers zijn de vertrouwde gezichten en stemmen waar Nederland ’s ochtends mee opstaat en ’s avonds de dag mee afsluit. Het zijn onze presentatoren, radiomakers, nieuwslezers én natuurlijk hun teamleden achter de schermen. 

Naast de vertrouwde gezichten zie en hoor je bij Talpa Network geregeld nieuwkomers. Jonge makers, influencers of artiesten die een passie hebben voor verhalen vertellen. Ook belanden collega’s van achter de schermen nog wel eens voor de camera. 

Tim Klijn Gevuld2
Merken.

Onze iconische formats en merken.

Onze mensen en makers bouwen aan onze vertrouwde en iconische merken, waarmee we wekelijks 90% van Nederland vermaken, informeren en verbinden. 

Met merken als SBS6, Radio 538, Veronica, LINDA. Radio 10, Net5, VakantieVeilingen en STUK is Talpa Network is er op elk moment van de dag. En met onze bekende formats, zoals Hart van Nederland, Shownieuws en Vandaag Inside houden we Nederland op de hoogte van wat er speelt. 

 

Talpa Network ontsluit deze sterke merken en formats voor onze partners. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Schakels VI
Ons netwerk.

Altijd in beweging.

Dankzij onze mensen, makers en merken is ons netwerk altijd in beweging. Nieuwe collega’s brengen frisse inzichten, merken veranderen soms van koers en partnerships leiden tot nieuwe mogelijkheden. Zo zijn we een netwerk dat kan meebewegen met trends en behoeftes uit de maatschappij.

2023 538 Formule1 Publiek