Media Solutions voor groei.

Met onze merken, content en kanalen hebben we alle tools in huis om het verhaal van adverteerders versneld crossmediaal groot te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder!

Snel naar de inkoopinformatie
2023 538 Koningsdag Publiek

Ons netwerk verbindt elke dag ruim 10 miljoen kijkers, lezers en luisteraars door het vertellen van de verhalen van Nederland.

Van rustig wakker worden met onze ochtendshows tot op het puntje van je stoel zitten tijdens Jachtseizoen. Van lineair tot digitale streams. Altijd één-op-één met de massa.

Qua commerciële mogelijkheden hebben we drie smaken: adverteren binnen ons netwerk, sponsorship van content en/of formats met relevante merkkoppeling en creatie van branded content en mediastrategie. Ontdek hieronder de mogelijkheden per medium. 

Uniek.

Het Talpa NetwerkEffect.

Samen maken we verhalen met impact en laten deze reizen door ons netwerk. Van tv naar radio, van print naar social. Wanneer we onze merken en platformen slim combineren kunnen we verhalen en merken sneller groot maken dan wie dan ook. Dit noemen we het Talpa NetwerkEffect. Zo bereiken we wekelijks/dagelijks meer dan 90% van Nederland. Dit doen we onder andere voor onze eigen merken. Zo wordt een succesvolle talkshow ook een podcast. En is Radio 10’s Top 4000-hitlijst inmiddels ook een gezellige tv-quiz geworden op SBS6. 

2022 SBS6 Detop4000muziekquiz Ekdom

We zetten het NetwerkEffect ook in voor onze partners.

Zo vertellen we één boodschap via verschillende merken en kanalen in een daarbij passende vorm, in lijn met de redactionele formule, waardoor de boodschap bij de doelgroep beter binnenkomt. Dit levert bewezen groei op.

Meer weten over het Talpa NetwerkEffect of onze andere mogelijkheden?

Onze planners, creatieven en accountmanagers zitten voor je klaar en zijn bereikbaar op 035 – 625 27 27 of via mediasolutions@talpanetwork.com.

Talpanetwork Netwerkeffect

 Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze Media Solutions nieuwsbrief