Welkom in ons netwerk.

Bij Talpa Network gebeurt er van alles en die positieve energie voel je als je met of bij ons werkt. Je leest hier alles over wie wij zijn als werkgever. Enthousiast geraakt, check dan direct onze:

NT2 5723

Talpa Network is een netwerk van mensen, makers en merken.

Niet voor niets staat ‘mensen’ voorop, want onze mensen zijn het hart van ons netwerk. Zij maken de programma’s, houden de systemen op orde, bouwen de relaties met partners en schotelen ons een lekkere lunch voor.

Daarom doen we er alles aan om het voor onze mensen zo fijn en uitdagend mogelijk te maken. Zoals het creëren van een inspirerende werkplek, investeren in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling, stimuleren van je vitaliteit met gratis sportactiviteiten en vooral luisteren naar jouw ideeën.

Ons motto.

Samen bereik je meer.

Creativiteit vind je overal in ons netwerk, maar ons bedrijf kenmerkt zich door onze manier van samenwerken. Wij geloven dat als je samen denkt, je tot nieuwe inzichten komt. En als je samenwerkt, een goed idee nog beter wordt. Zo gaan projecten vliegen en ontstaat ons NetwerkEffect. 

Samen begint bij toegankelijk zijn en nieuwsgierig zijn naar elkaar en onze partners, naar ontwikkelingen in de wereld en naar wat er speelt in de Nederlandse straat. Zo zien wij de kansen van vandaag én die van morgen. En dit maakt dat het bij ons bruist. Er gebeurt van alles en die positieve energie voel je als je met of bij ons werkt. 

Talpanetwork Mensen Brainstormen Meeting
Samenbereikjemeer Wit Samenbereikjemeer Wit

Samen bouwen we aan ons succes.

We hebben een ‘wie niet de grootste is, moet slim zijn’-mentaliteit en zoeken continu naar kansen die anderen nog niet zien. Met onze nuchtere vindingrijkheid zetten we gedurfde ideeën om in concrete plannen. Bij Talpa Network leren we door te proberen. Niet alles gaat volgens plan. Dat is soms balen, maar meestal ontstaan zo juist weer nieuwe ideeën. 

Onze korte lijntjes en platte organisatiestructuur zorgen ervoor dat we snel kunnen schakelen en er veel ruimte is voor creativiteit en eigen inbreng. Op welke afdeling je ook zit binnen Talpa Network, voor goede ideeën is altijd budget. En we investeren niet alleen in goede ideeën, maar juist in onze mensen. En onze mensen investeren, met alles wat ze te bieden hebben, in ons netwerk. Zo bereiken we samen meer en bouwen we samen aan ons netwerk.

2023 Fastforward Frankdane (1)

Word je onderdeel van ons netwerk?

Ben jij op zoek naar een werkgever waar je de vrijheid krijgt het beste uit jezelf te halen en je te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak? Waar je echt impact kan maken en je het resultaat van je werk dagelijks in directe of indirecte vorm terugziet of hoort op tv, social media of radio?  Lees dan snel verder.

Lees hier meer over onze vakgebieden.

Bij Talpa Network werken zo'n 1300 mensen de hele dag door samen om een goed product neer te zetten voor onze kijkers, luisteraars, lezers en kopers. Maar niet iedereen doet natuurlijk hetzelfde. Je vind hier een aantal van de vakgebieden die binnen ons netwerk te vinden zijn. 

Productie & Redactie.

Dit is het kloppende hart van ons bedrijf. Redactie en Productie zijn verantwoordelijk voor het maken van boeiende en hoogwaardige televisie- en radioprogramma's. Zeg maar, zodat jij niet wegzapt. Op de redactie van onze bekende radio- en tv- en online-programma’s is het nooit saai! We zijn een 24-uursbedrijf en dat merk je.

"We zijn trots op de veelzijdigheid en ons vermogen om diverse en meeslepende content te produceren!"

Het team bestaat uit getalenteerde en gepassioneerde producenten, redacteuren, regisseurs, technici en andere creatieven die samenwerken om de beste content te creëren. Van nieuws en actualiteiten tot entertainment, talkshows en muziekprogramma's.  Onze redacteuren en producers combineren artistieke visie met technische expertise. Bij Talpa Network omarmen we ook nieuwe media en platforms om ons bereik te vergroten en ons publiek te betrekken. 

 

Gepassioneerd over verhalen vertellen?
Dan is Talpa Network de plek voor jou!

Sales.

Talpa Network bereikt wekelijks 90% van alle Nederlanders. Met al onze content en kanalen hebben we alle tools in huis om ook verhalen van adverteerders crossmediaal groot te maken. Maar voor elke kijker, luisteraar, lezer, koper en volger willen we de beste ervaring. Daarom moet elk verhaal ‘spot-on’ zijn, dus óók de reclame. Daar zijn wij bij gebaat, de adverteerder én de consument.

Je kan het zo gek niet bedenken; spot-campagne, digitale campagne, influencer marketing, branded content formats - alles is bij ons mogelijk en we ontwikkelen continu nieuwe mogelijkheden om onze partners én de consument zo goed mogelijk te bedienen.

Ons saleshuis ‘Media Solutions’ en de schakel tussen externe klanten en de interne merken - en helpt klanten met impact maken en consumenten in beweging brengen. Het is een hecht team dat bestaat uit Client Leads, Brand Partnership managers, planners, onderzoekers. Media Solutions werkt voor onze eigen merken en zenders, aangesloten influencers en externe kanalen zoals BBC, SLAM! & 100%NL.

Ben je een echte relatiebouwer, met een commerciële mindset en een winnaarsmentaliteit? Kom dan meebouwen aan meest succesvolle medianetwerk van Nederland. 

Marketing & Communicatie 

Bekende en iconische mediamerken nog groter en sterker maken? Dat is wat onze Marketing en Communicatie-afdeling doen. Het vergroten van zichtbaarheid en bereik én het opbouwen van sterke relaties met ons publiek is waar onze marcom-professionals zich dagelijks mee bezig zijn. 

Het team ontwikkelt innovatieve strategieën en campagnes die onze merken helpen een nog groter én het juiste publiek te bereiken. Van campagnes, beheer van social media kanalen en creatie van boeiende content tot het organiseren van events en onderhouden van (pers) relaties.   

Als je gepassioneerd bent over Marketing en / of Communicatie, en je kunt Talpa Network en haar merken goed positioneren in de Nederlands (arbeids)markt, dan is Talpa Network de plek voor jou! 

Tech & IT.

Binnen onze afdeling werken getalenteerde IT-professionals en tech-liefhebbers samen om een solide digitale infrastructuur te creëren en dagelijks onze (online) kijkers, lezers en luisteraars te bereiken. Onze IT-afdeling zorgt ervoor dat onze systemen soepel werken, onze gegevens veilig zijn en dat we de nieuwste technologieën toepassen om onze bedrijfsprocessen te verbeteren. Op de Tech-afdeling zorgen we voor de meest gebruiksvriendelijke systemen, websites- en apps voor onze mooie merken en hun gebruikers.

De teams zijn betrokken bij een breed scala aan activiteiten, waaronder netwerkbeheer, softwareontwikkeling, gegevensanalyse, informatiebeveiliging en projectmanagement. We zijn dagelijks bezig onze workflows efficiënter te maken en bij te dragen aan het behalen van onze bedrijfsdoelstellingen. Bij ons mediabedrijf streven we naar innovatie en blijven we voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Als je gepassioneerd bent over IT, data en technologie, en je wilt werken in een dynamische waar je jouw vaardigheden kunt ontwikkelen en impact kunt maken, dan is de afdeling IT en Data bij ons mediabedrijf de perfecte plek voor jou. 

Strategy & Data.

Kijkcijfers, luistercijfers, markttrends. Onze analisten zijn elke dag bezig om inzichten vanuit verschillende databronnen te vertalen naar een concreet advies of een plan van aanpak voor (een van) onze video-, audio-, print-, eCommerce-merken of brede initiatieven binnen het Talpa-netwerk.

Het team gebruikt geavanceerde analysetools en -technieken om trends te identificeren, patronen te ontdekken en strategische aanbevelingen te doen die ons helpen bij het nemen van datagestuurde beslissingen. Daarnaast houden we ons bezig met datamanagement.

Als analist komt je op alle plekken in ons netwerk én kan je een echte bijdrage leveren aan het ontwikkelen van onze merken, formats en campagnes. 

Kan jij data begrijpbaar maken, en trends en kansen spotten? En wil je werken op in een dynamiek en creatief bedrijf? Dan is Talpa Network de perfecte plek voor jou. 

Finance.

Werken op de Finance-afdeling van Talpa Network geeft je de mogelijkheid om betrokken te zijn bij de financiële strategie van ons bedrijf én bij te dragen aan het succes ervan. We zijn een commercieel mediabedrijf, en ons uitgangspunt is dat we willen investeren in onze content en het medialandschap. Dat ‘de cijfertjes’ op orde zijn, is hiervoor cruciaal. 

Onze Finance collega’s zijn verantwoordelijk voor het nauwkeurig bijhouden van financiële gegevens, het opstellen van budgetten en prognoses, het beheren van cashflow en het rapporteren van financiële resultaten aan het management. Finance doet dit voor al onze mediamerken én werkt nauw samen met verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat onze financiële beslissingen in lijn zijn met de bedrijfsdoelstellingen. 

Kan jij cijfers begrijpbaar maken voor je media-collega’s, en trends en kansen spotten? En wil je werken op in een dynamiek en creatief bedrijf? Dan is Talpa Network de perfecte plek voor jou. 

HR & Recruitment.

Talpa Network is een netwerk van mensen, merken en makers. Niet voor niets staat Mensen vooraan, want onze mensen zijn het fundament van ons netwerk. Zij maken de programma’s, houden de de systemen op orde, bouwen de relatie met partners en schotelen ons een lekkere lunch voor. HR is verantwoordelijk voor het aantrekken, selecteren en ontwikkelen van getalenteerde professionals die ons netwerk helpt groeien en bloeien.

De HR-afdeling zet zich in om een werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd, erkent, ondersteund en uitgedaagd voelt. We moedigen initiatief, creativiteit en samenwerking aan en bieden volop mogelijkheden voor professionele groei en vooruitgang. HR werkt nauw samen met teammanagers om hun personeelsbehoeften te begrijpen en daarin te voorzien. Ook zorgen we ervoor dat het juiste talent op de juiste positie komt.   

Onze afdeling zet zich in om een diverse, inclusieve en fijne werkomgeving te creëren waarin alle medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen.

Wil jij werken met én voor mensen in één van Nederlands grootste mediabedrijven, dan is Talpa Network de perfecte plek voor jou.