Meer dan alleen lezen.

Sinds 2019 is LINDA. onderdeel van Talpa Network. LINDA., LINDA. is hét 360-graden mediamerk met de meeste aandacht voor de leukste vrouwen van Nederland. Dankzij de ijzersterke formule, duidelijke vormgeving en eigenwijze tone-of-voice is LINDA. al 20 jaar een blijvend succes.

Naast de printtitels LINDA., LINDA.meiden en LINDA.loves bieden LINDA.nl, Vogue.nl en de social kanalen tal van commerciële mogelijkheden voor adverteerders en partners - die veel verder gaan dan geschreven content.

Daarnaast bieden zowel onze radiomerken als de programma's Hart van Nederland, Vandaag Inside en Shownieuws de mogelijkheid tot advertorials en branded articles. 

1705655718155

LINDA.

De grootste vrouwenglossy van Nederland, altijd spraakmakend en vernieuwend. Indrukwekkende interviews, eigenzinnige verhalen, herkenbare columns, mode en beauty. LINDA. is hét 360-graden mediamerk met de meeste aandacht voor de leukste vrouwen van Nederland. Dankzij de ijzersterke formule, duidelijke vormgeving en eigenwijze tone-of-voice is LINDA. al 20 jaar een blijvend succes. 

  • Verschijnt 12 x per jaar + 1 x per jaar een LINDA.vakantieboek. 
  • LINDA. is ook te vinden op Facebook, Instagram, YouTube en Pinterest.

LINDA.nl

LINDA.nl is een groot digitaal platform (maandelijks bezocht door meer dan 5 miljoen gebruikers) voor je dagelijkse dosis nieuws, lifestyle & persoonlijke verhalen. Waar je alles vindt en leest wat voor vrouwen interessant en van belang is.

Vogue.nl

Hét platform vol high-end mode-reports, beautytips en opinies, dat vrouwen uitdaagt en inspireert. Vogue NL is ook te vinden op Facebook, Instagram, TikTok en Pinterest.

 

2023 LINDA Cover Sinan Nick Royce

LINDA.meiden

Hét merk voor millennials en Gen Z (18-28 jaar) van de makers van LINDA. LINDA.meiden heeft een krachtige en vooruitstrevende uitstraling. LINDA.meiden vaart een unieke eigen koers, heeft een prikkelende, jonge beeldtaal met real life verhalen én maatschappelijke relevantie. 

  • Verschijnt in print in 2024: 5 x per jaar waarvan 1x een zomerboek en 1x een winterboek. 
  • LINDA.meiden maakt content op LINDA.nl. 
  • Is ook te vinden op Instagram, TikTok en YouTube.
Altijdmeteenlach2

LINDA.loves

Deze lifestyle-gids van de makers van LINDA. is dé wegwijzer in de wereld van leuke dingen. LINDA.loves geeft overzicht, inspiratie en energie op het gebied van wonen, mode, beauty, reizen en eten. 

  • Verschijnt 3 x per jaar
BLIN219 080 089 Pagina 03 Afbeelding 0001

Alle opties op een rijtje.

Je eigen magazine, door de makers van LINDA.

VRUCHT., MODE., BLAD., GOED…. Laat jouw magazine op maat creëren door de makers van LINDA. Onder andere HEMA en bol.com gingen je al voor met een eigen magazine. Themanummers zitten meestal als cadeau ingesealed bij reguliere LINDA.’s  waardoor je niet alleen alle abonnees bereikt maar ook meegaat in de losse verkoop voor extra bereik. 

 

 

PRINT. Premium posities.

Opvallend, uniek, hoge attentiewaarde, al dan niet in combinatie met een duidelijke call to action. Dat zijn onze nieuwe printproposities. Van uitklapper tot meer zichtbaarheid vanaf de cover, gebruik van ander papier en nog meer.

Advertorial.

Dit is een redactioneel ogend artikel waarbij de commerciële boodschap op subtiele wijze is verwerkt. De LINDA.nl-redactie schrijft een advertorial in de look en feel van LINDA., inclusief herkenbare branding van de adverteerder. 

De commerciële redactie weet als geen ander wat de LINDA.-lezeres wil en beweegt. Hierdoor kunnen zij de boodschap van een adverteerder zodanig verpakken dat deze naadloos binnen het redactionele umfelt van de site past. Dat levert hoge attentiewaarde op en creëert positieve merkassociaties.

Branded article.

Dit is een redactioneel ogend artikel waarbij de commerciële boodschap op subtiele wijze is verwerkt.  Hiermee ben je als merk in staat om middels een ‘branded article ’ jouw verhaal in tekst, foto, video of middels interactieve mogelijkheden als een poll of een quiz over te brengen aan de consument. Het branded article is in te kopen op één of meerdere merken tegelijk. Hiermee bieden we jou een unieke mogelijkheid om op basis van één campagne het gehele netwerk in te zetten. Kortom: 1 op 1 met jouw doelgroep over meerdere platformen.

Werkwijze. 


De verhalen worden gemaakt in opdracht van een adverteerder, maar in de tone of voice en look en feel van één of meerdere merken naar keuze. De commerciële redactie weet als geen ander wat de bezoeker wil en kan de boodschap van een adverteerder zodanig verpakken dat deze naadloos binnen het redactionele umfelt van de site past. 

Dat levert hoge attentiewaarde op en creëert positieve merkassociaties. 

Domeinproposities.

Jouw merk en boodschap in een relevant umfeld? Omarm één van onze domeinen op LINDA.nl: Mode, Wonen & Klussen, Beauty, Koken & Eten, Seks & Relatie, Familie, Fit & Gezond of Geld & Carrière.
 
Jouw merk verkrijgt zichtbaarheid in een Header, Display en/of Branded Content. Dit is ook door te vertalen in print (LINDA. en LINDA.loves), LINDA.meiden en op Vogue.nl.

LINDA.lab

Van lipstick en yoghurt tot stofzuigers, auto’s en corrigerende slips: de vrouwen van het LINDA.-lab testen jouw product en geven eerlijk en enthousiast feedback waar je wat mee kunt.Mogelijkheden:
•       Oproep advertorial

•       Mailing database

•       Redactioneel resultatenartikel

Het lab is uit te breiden met extra media of tot een LINDA.LIVE LAB waar je ons testpanel ontmoet, aan de slag ziet gaan en on the spot feedback krijgt. Ook LINDA.meiden heeft een eigen lab, uiteraard getest door de lezers van LINDA.meiden.

VIDEO. LINDA.Originals of whitelabel.

Van LINDA.originals tot coproducties en white label-video’s: omarm een bestaand format of ga voor een nieuwe productie op maat! Dit geldt ook voor onze LINDA.podcasts.
 
Bij een LINDA.original is LINDA. de afzender en bij een coproductie zijn zowel de adverteerder als LINDA. afzender. Voor beide producties jagen we de videocontent redactioneel aan middels een vast promotiepakket en zijn er crosspromotie-mogelijkheden binnen het netwerk van Talpa Network.
 
Als adverteerder zelf de afzender zijn? Dat kan met een white label-video, gemaakt door en met de kwaliteit van LINDA. waarbij de content vrij te gebruiken is. Media wordt bij een white label-productie los ingekocht.

Cases.

LINDA X HEMA16714

Case

24 okt. 2023

CASE: GOED IN BED.

Nienke Plas

Case

05 jul. 2022

CASE: In Haar Schoenen.

2023 Linda x HEMA panty 2

Case

03 sep. 2023

CASE: HEMA x LINDA.

Header 1 Bol Com Mode 1800 X 600 Px

Case

18 aug. 2020

CASE: MODE.gids.

LINDA X HEMA16714

Case

24 okt. 2023

CASE: GOED IN BED.

Nienke Plas

Case

05 jul. 2022

CASE: In Haar Schoenen.

2023 Linda x HEMA panty 2

Case

03 sep. 2023

CASE: HEMA x LINDA.

Header 1 Bol Com Mode 1800 X 600 Px

Case

18 aug. 2020

CASE: MODE.gids.

Inkoopinformatie LINDA.

Vind hier alle beschikbare downloads. 

Vragen of op zoek naar andere info?

E-mail: sales@linda.nl
Telefoon: 035-7999333