Samenwerken, wie wil dat nu niet?

Buiten de reclameblokken om volop media-aandacht voor jouw product en/of dienst? Dan is branded content een doeltreffend middel om de merkbekendheid te vergroten en om het merkimago te optimaliseren.

Maar dat niet alleen, ook als het gaat om een productintroductie is branded content een bewezen middel om dit te realiseren.

Wit

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij Talpa Network zijn er tal van branded partnership en contentmogelijkheden, zoals het claimen van een radioactie, een branded video- of podcastformat en event. En de makers van LINDA. kunnen zelfs een heel thema-magazine maken. 


Benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor jou kunnen betekenen? Graag gaan we in gesprek met je! Laten we samen zoeken naar een logische link tussen een van onze merken en jouw product of dienst.

2022 LINDA X AH
Nieuw.

Brand Narrative.

Wil je jouw merk of product nog breder onder de aandacht brengen, dan kunnen we een ‘brand narrative’ ontwikkelen, waarmee we (over zenders heen) op verschillende momenten in-program hetzelfde verhaal vertellen. Zoals de 538 DELTA STAGE ism Delta Fiber.

Wij creëeren samen met jou een ‘brand narrative’, waardoor tv, print, online en events naadloos met elkaar verbonden kunnen worden. Op die manier creëren we het NetwerkEffect en bereiken én raken we dagelijks al ruim 8,4 miljoen mensen. Jouw campagne-doelstelling staat hierbij centraal!

 

2023 538 Deltastage Davina

Casevideos.

01 Dwars Door India C Stuktv

Case

03 feb. 2023

CASE: Dwars Door India.

2023 538 Koningsdag Podium Laser

Case

30 apr. 2022

CASE: 538 Koningsdag.

01 Dwars Door India C Stuktv

Case

03 feb. 2023

CASE: Dwars Door India.

2023 538 Koningsdag Podium Laser

Case

30 apr. 2022

CASE: 538 Koningsdag.