Stage lopen bij Talpa Network.

Hé, wat leuk dat je op zoek bent naar een stageplek! Als je na je studie wil gaan werken in de media, dan is Talpa Network the place to be om je carrière een vliegende start te geven.

Er is geen enkel ander mediabedrijf dat zoveel verschillende soorten media en merken in huis heeft. Van Radio 538 tot SBS6 én VI. En van STUK tot LINDA. En we hebben zelfs een hele eCommerce-tak!

Lees snel verder of check meteen de beschikbare stages.

NT2 4923

Never a dull moment.

Bij Talpa Network bruist het van de energie. En dat voel je zodra je bij ons binnenstapt. In ons netwerk krijg je als stagiair de kans om aan je persoonlijke leerdoelen én natuurlijk je professionele vaardigheden te werken. En niks-niet de hele dag koffie halen, je krijgt je eigen taken en verantwoordelijkheden en draait mee als volwaardig onderdeel van je team. Zo krijg je bij Talpa Network de ervaring van A tot Z mee.

En je krijgt het ultieme kijkje achter de schermen bij de grootste mediamerken van Nederland. Want de tv- en radiostudio’s? Die zijn gewoon in ons pand! Net als een podcaststudio, editsuites en voice-over booths. 

NT2 4923

Het ultieme kijkje in de keuken.

Tijdens je stage krijg je het ultieme kijkje achter de schermen bij de grootste mediamerken van Nederland. Want de tv- en radiostudio’s? Die zijn gewoon in ons pand! Net als een podcaststudio, editsuites en voice-over booths. 

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we een gratis gym, boksles, bootcamp, een Kroeg (met maandelijkse borrels), veel kennissessies zoals de 'After Lunch Kick' waarvoor we externe sprekers uitnodigen en andere leuke / inspirerende activiteiten.

2023 SBS6 Hartvannederland Maarten BTS Greenscreen 2

Ga na je studie Fast Forward. 

Bijna afgestudeerd? Hou dan onze starter-vacatures in de gaten. Als je bij Talpa Network in dienst komt, mag je namelijk meedoen aan ons exclusieve masterclass-programma Fast Forward.

 

2023 Talpanetwork Mcr

Zien we je snel?

Genoeg over ons. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en vooral naar jouw frisse blik op onze merken, content en processen! Welke verhalen vind jij dat we moeten vertellen? Voor de werving van onze stagiairs werken we samen met Mediastages, het platform voor stages in medialand en de creatieve industrie.

Talpanetwork Bellen