Samen bereik je meer

Samen maken we impact.

2023 Talpanetwork Proost 242

Samen.

Een eenvoudig woord met een onmiskenbare kracht. Samen vormt de basis van onze samenleving én is de kracht van ons netwerk. Talpa Network is een netwerk van mensen, makers en merken. En samen zijn we meer dan onze verhalen, kanalen, formats en bekende gezichten. We zijn een netwerk waarin we ideeën, vertrouwen en energie met elkaar delen. En waarin we vooral samenwerken. Want, samen bereik je meer. 

“Talpa Network is een netwerk waarbij de grenzen tussen media wegvallen 
en waar nieuwe mogelijkheden ontstaan,”

 

Dat zei John de Mol tijdens onze lancering in 2017. En ondanks dat ons medialandschap sindsdien flink is veranderd, klopt deze uitspraak nog steeds.

538 Koningsdag Samen 3 1080X1080

Het Talpa NetwerkEffect.

Wanneer onze makers samenkomen, samen verhalen ontwikkelen én hun merken en platformen slim combineren, gaan verhalen reizen door ons netwerk. Van tv naar radio, van print naar social. Zo kunnen we een verhaal sneller groot maken dan wie dan ook. En bereiken we wekelijks meer dan 90% van Nederland. Dit noemen we het Talpa NetwerkEffect.

Het NetwerkEffect zetten we in voor onze eigen merken. Zo wordt een succesvolle talkshow ook een podcast. En is een youtube format inmiddels een succesvol programma op SBS6. En we helpen andere makers en merken hun verhaal dichtbij de consument te brengen.

STUK 1080X1080
Onze missie

Hét open medianetwerk van Nederland.

In ons steeds internationaler wordende medialandschap vinden we het belangrijk dat de verhalen van Nederlandse makers en merken blijven aankomen bij de consument. Daarom functioneert Talpa Network als verbinder: we kijken voorbij de grenzen van ons eigen netwerk en werken actief samen met andere partijen op het gebied van contentcreatie en -distributie. Met ons continu groeiende netwerk kunnen we zo samen verhalen laten reizen dwars door heel Nederland.

Schakels Snelweg

Samen bereik je meer.

NetwerkEffect cases.

01 Dwars Door India C Stuktv

Case

03 feb. 2023

CASE: Dwars Door India.

Wildkampeerders

Case

08 aug. 2022

CASE: Wildkampeerders.

2020 Radio10 Somertijd BBQ Ekdom

Case

11 jan. 2022

CASE: Top4000.

01 Dwars Door India C Stuktv

Case

03 feb. 2023

CASE: Dwars Door India.

Wildkampeerders

Case

08 aug. 2022

CASE: Wildkampeerders.

2020 Radio10 Somertijd BBQ Ekdom

Case

11 jan. 2022

CASE: Top4000.