Een baan om trots op te zijn.

Het motto van Talpa Network is ‘samen bereik je meer’ en daar geloven we stellig in. Want als jij bij ons komt werken, dan gaan we samen het avontuur aan.

Jij verrijkt ons netwerk met jouw passie, skills en unieke blik op de wereld en wij investeren in jouw talentontwikkeling en werkplezier.

Radiostudio
Ons motto.

Samen bereik je meer. 

Bij Talpa Network geloven we dan ook dat een goede werkomgeving niet alleen bestaat uit een marktconform salaris, maar juist uit een combinatie van ontwikkelingsmogelijkheden, flexibiliteit en welzijnsprogramma’s. En natuurlijk een inspirerende, fijne en inclusieve bedrijfscultuur. 

Of je nu journalist, analist, developer, content creator of accountmanager bent, samen werken we continu aan het nog grootser vertellen van verhalen voor onze kijker, luisteraar, lezer en koper.

Lees snel verder over de ontwikkelingsmogelijkheden binnen Talpa Network, hoe wij verbinding in ons netwerk creëren en de mogelijkheden voor flexibel werken.

Mensen Samen Breed
De Bergweg.

Samen creëren we een inspirerende werkplek.

Op het kantoor van Talpa Network bruist het, want er wordt 24/7 live radio, televisie en andere content gemaakt. Deze energie ervaar je direct als je ons kleurrijke pand binnenstapt. De artiesten die je in de receptie tegenkomt, hoor je tien minuten later live op de radio. 

De dynamische wereld van media volgt de waan van de dag en speelt in op de maatschappij. Daarom is geen dag echt hetzelfde. Ook ons pand verandert continu. Op basis van behoeftes of suggesties van collega’s ontstaat er een brainstormruimte, komt er een extra pingpongtafel bij of wordt er een belhokje geplaatst.

Ons kantoor is er één waar je met trots je familie een keer rondleidt. 
Talpanetwork Mensen Collega Koffie
Impuls Lab.

Samen geven we jouw ontwikkeling een impuls.

Wij geloven dat leren een continu en levenslang proces is, dat gedijt binnen een omgeving die zowel inspirerend als ondersteunend is. In een medialandschap dat zich in razend tempo blijft ontwikkelen, vinden we het belangrijk dat ook onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. En dat doen we met Inpuls Lab.

Impuls Lab.

Alle leerinitiatieven binnen Talpa Network komen samen in Impuls Lab. Van de maandelijkse After Lunch Kick-kennissessies tot onze online academie. Van team workshops tot ons masterclass-programma genaamd Fast Forward. Interne masters hosten sessies op het gebied van o.a. presenteren, regie, voice-overtechnieken en een magazine samenstellen. Zo kom je in alle uithoeken van ons netwerk: van de radiostudio tot de podcaststudio, van Hart van Nederland tot VI.

 

Talpanetwork Voiceover
Impact.

Samen bouwen we aan ons netwerk.

Een van onze kernwaarden is ‘vindingrijkheid’. Bij Talpa Network zoeken we niet naar standaard oplossingen, maar naar nieuwe ideeën en frisse blik op hoe we de dingen doen. We willen onze luisteraars en kijkers verrassen. Dit betekent dat iedereen (ongeacht je afdeling) met ideeën kan komen en die ook echt tot uitvoer kan brengen. We zijn opgericht door een top-ondernemer en dat merk je echt. Er is veel ruimte voor creativiteit, eigen initiatief en ondernemerschap.

Jouw werk heeft impact: je ziet het resultaat ervan dagelijks in directe of indirecte vorm terug op tv, socials of hoort het op de radio.

Talpanetwork Mensen Collega Pingpong
Gezelligheid.

Samen vieren we onze successen.

We zijn dan wel 24/7 live, maar zorgen ook dat we vaak even stilstaan bij onze successen. Van een project dat na maanden live is gegaan of een kijk/luister/lees-mijlpaal. Die successen delen we met elkaar en we inspireren er het hele netwerk mee, zowel intern als extern. 

Zowel ons pand in Hilversum als in Amsterdam heeft een eigen kroeg. En die zijn er niet voor de sier.  Hier organiseren we borrels, pubquizzen en tafeltennistoernooien. Je speelt hier een potje tafelvoetbal of dart met een collega. En daarnaast wordt er op afdelings- en teamniveau regelmatig een uitje, teambuilding of gezellige borrel georganiseerd.

FitClub.

Samen blijven we fit. 

Voor de sportieve collega's is er wekelijks een bootcamp- en boksles onder begeleiding van een professionele trainer. In Hilversum hebben we een gratis in-house gym. En in onze kantine hebben we een lunchbuffet met lekkere soepen en salades (en voor de liefhebbers natuurlijk ook een kroket op z’n tijd).

Beide kantoren liggen in inspirerende, compleet verschillende omgevingen. In Amsterdam kijk je je ogen uit tijdens een wandeling langs het IJ. In Hilversum loop je zo het bos in. 

Talpanetwork Mensen Collega Sport Boksen Groep
Hybride werken.

Samenwerken doen we ook gewoon vanuit huis.

Bij Talpa Network hebben we ook het ‘hybride werken’ omarmd en werken de meeste collega’s een paar dagen per week thuis. Uiteraard hangt het af van je functie of hybride voor je werkt. Voor cameramensen is het wel handig om in de studio te zijn. Thuiswerkers ontvangen een complete thuiswerkplek met elektrisch bureau, groot scherm en laptop. 

Voor de dagen dat je wel naar kantoor komt, krijg je een NS Businesscard (waarmee je ook privé mag reizen!) of een kilometervergoeding als je met de auto komt. En we worden helemaal blij als je met de (OV-)fiets naar kantoor komt, want dat is beter voor de planeet.

Shutterstock 1672542787 (1)
Fijne cultuur.

Samen omarmen we onze verschillen.

We maken programma’s voor heel Nederland, dus vinden we het belangrijk om ook intern een afspiegeling te zijn van Nederland. Eén van onze kernwaarden is ‘nieuwsgierig’. Want alleen door te luisteren naar verschillende perspectieven en ervaringen kunnen we betere, uniekere ideeën bedenken. Op die manier kunnen we nog meer mensen bereiken met de juiste verhalen en innovatieve oplossingen. 

Dat is ook waarom we enorm investeren in onze cultuur. We investeren niet alleen in onze samenwerkcultuur, maar ook in een cultuur waarin iedereen zich veilig en gehoord voelt. Zo hebben we een CultuurHub, de voelsprieten in onze organisatie. Ook is Talpa Network één van de oprichters van het industrie-brede Mediapact Respectvol Samenwerken

 

Zwarte Circkel Mediapact

Word jij onderdeel van ons netwerk?

NT2 9203

IT & Tech

Hilversum

Applicatie Manager.

Lindafreelance

LINDA.

Hilversum

Projectmanager LINDA.

Videoeditor

Talpa Network

Hilversum

Editor Programma Samensteller.

Editor2

Productie

Hilversum

Allround Editor.

NT2 9203

IT & Tech

Hilversum

Applicatie Manager.

Lindafreelance

LINDA.

Hilversum

Projectmanager LINDA.

Videoeditor

Talpa Network

Hilversum

Editor Programma Samensteller.

Editor2

Productie

Hilversum

Allround Editor.