Creativiteit die werkt.

Talpa Network bereikt wekelijks 90% van alle Nederlanders. Voor elke kijker, luisteraar, lezer, speler, koper en volger willen we de beste ervaring. Daarom moet elk verhaal ‘spot-on’ zijn, ook de reclame. Daar zijn wij bij gebaat, de adverteerder én onze consument.

Daarom helpt ons in-huis creative hub onze partners met strategie, creatie en productie.

Blauw Rood

Verhalen maken zit in ons DNA. 

Als makers kennen we onze kanalen als onze broekzak. Hoe je er impact mee maakt, mensen mee in beweging brengt en hoe je ze het beste kan combineren. Creativiteit vind je in ons netwerk dan ook overal. Maar voor adverteerders en partners hebben we een speciaal multidisciplinair creatief powerhuis ter beschikking; het Bureau. 

Creativiteit die werkt.

Het Bureau van Talpa Network staat voor creaties die werken en impact hebben. Soms maken we ‘simpelweg’ een sterke campagne, maar vaak zoeken we naar een onconventionele oplossing waar creativiteit, talent en media samensmelten. Concepten die het volledig potentieel van Talpa Network benutten. En die nog meer impact maken op de business van onze klant.

Kickstarter van creativiteit.

Samen met de makers van Talpa Network zetten wij ons iedere dag in, vol focus, lef en passie. Voor onze luisteraars, kijkers, lezers en fans. Én voor onze adverteerders en partners. Met scherpe ideeën, content en slimme acties. Met strakke designs en gelikte producties. 

We zijn een aanjager en een verbinder en helpen onze partners graag met het vormgeven of het versterken van hun verhaal.

Reel van het Bureau

We leveren creativiteit op het snijvlak van de doelstelling van de adverteerder én dat wat de doelgroep wil horen. En dat zorgt voor partnerships met succes voor alle betrokken partijen.