Iedereen een winnaar.

Dat is de belofte van onze eCommerce-tak.

Met onze eCommerce-platformen voor veilingen en directe deals, biedt Talpa Network de consument naast entertainment ook een divers aanbod aan belevenissen en producten. Ook helpen wij onze partners om hun business-doelstellingen te behalen.

Schakel Winnaar

First, select your language.

Het mooiste aanbod voor de vrijetijdsbesteding

We zijn er voor de online shoppers die spontaan geïnteresseerd zijn in leuke activiteiten of een mooi product voor in hun vrije tijd. Op onze eCommerce-platformen vind je een continu wisselend premium assortiment, beleef je de kick van deelnemen aan een veiling én is het onverwachts scoren van een goede deal binnen handbereik. 

Shutterstock Uitje Zweefmolen 182032452

Onze eCommerce-merken.

In Nederland en België zijn we actief met veilingplatformen VakantieVeilingen en SlaJeSlag, voor Franstalig België hebben we VavaBid en Duitsland bedienen we met GO WIN IT. Consumenten bepalen zelf hun prijs voor een continu wisselend, premium aanbod aan belevenissen en producten in de vrijetijdsector. Zij ervaren de kick van de veiling voor een gezellig dagje weg, een welverdiende vakantie of een bijzonder cadeau. Bied, win en geniet!

ActievandeDag.nl en ActievandeDag.be zijn onze dealplatformen. Voor online shoppers een dagelijkse bron van non-stop deals voor meer plezier en geluksmomenten. Van dagjes weg tot een avond uit, nationaal én regionaal. En van producten die de vrije tijd thuis nog leuker maken tot slimme producten om juist tijd te besparen. Bij ActievandeDag vind je het allemaal!

 

Beeld is van Light Safari, een concept dat we samen met Beekse Bergen hebben ontwikkeld.

Schakels Beeksebergen3
Transition Ecomm Brands

Let's win together!

Onze ruim 200 eCommerce-specialisten worden gedreven door de missie ‘Iedereen een winnaar’. Als de consument wint en onze partners winnen, dan winnen wij zelf ook. Let’s win together! 

Van pretparken en dierentuinen tot hotels en restaurants: wij werken samen met aanbieders van premium belevenissen. Onze eCommerce-platformen kunnen worden ingezet als aanvullend verkoopkanaal, met een bereik van miljoenen consumenten in Nederland, België en Duitsland, zowel nationaal als regionaal. En in Nederland zijn ze ook in te zetten in combinatie met de radio-, tv- en social media-kanalen uit ons netwerk. Dus of het doel nu is om de bezetting te optimaliseren, een nieuwe doelgroep te bereiken of de naamsbekendheid te vergroten: wij helpen je winnen!

Shutterstock 1146012125

Wij bieden onze partners:

Een aanvullend verkoopkanaal met groot volume.

Om jouw aanbod onder de aandacht te brengen, bereiken we miljoenen consumenten in Nederland, België en Duitsland:

 • Veiling- en dealplatformen: 8,4 mio sessies per maand
 • Apps: 2,4 mio apps gedownload
 • Nieuwsbrieven: 3,1 mio ontvangers
 • Social media-kanalen: ruim 1,2 mio volgers
Kwalitatief bereik bij een speciale doelgroep: de impuls-gedreven consument.

Consumenten worden steeds flexibeler in het zoeken naar een bijzondere belevenis en worden steeds gevoeliger voor goede deals. De ‘impuls-gedreven consument’ kan perfect terecht bij onze eCommerce-merken. Op de veilingplatformen doe je spontaan mee aan een veiling voor een leuke vrijetijdsbesteding en op dealsite ActievandeDag scoor je onverwacht een bijzonder goede deal.


Ons klantenbestand is een afspiegeling van de samenleving, zowel in leeftijd en geslacht als in inkomen.

Crossmediale aanjaagmogelijkheden, onder andere via media van Talpa Network.

Door het slim combineren van onze eCommerce-kanalen met de radio- en televisiezenders en de overige media van Talpa Network, kunnen we jouw verhaal sneller groot maken. Dit noemen we het Talpa NetwerkEffect. 

Een fun, betrouwbaar en eerlijk product.

Integriteit, transparantie en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel, zowel richting onze consumenten als onze partners. Daarom hanteren we bij Talpa eCommerce een aantal strikte regels om de integriteit van onze veilingen te waarborgen:

 • Onze veilingen staan onder toezicht van notaris mr. S.V. Viveen, notariskantoor Notea in Hilversum.
 • Alle namen van de bieders zijn zichtbaar (en bezoekers bieden onder hun eigen naam.)
 • Er zijn geen automatische biedingen of robots.
 • De looptijd van veilingen is vooraf vastgesteld en de hoogste bieder wint altijd.
 • Medewerkers en aanbieders bieden niet mee.
 • En als er opvallende biedingen zijn of als wij vragen/klachten van gebruikers krijgen over opvallende biedingen, dan gaan we op onderzoek uit. Indien nodig blokkeren we verdachte accounts.
Begeleiding van A tot Z.
 • Contentpagina’s in alle talen: onze redacteuren maken aantrekkelijke pagina’s op voor jouw aanbod.
 • Maandelijkse uitbetaling: wij verzorgen de financiële administratie en betalen je maandelijks uit.
 • Klantenservice: onze customer care staat 7 dagen per week klaar om vragen van klanten te beantwoorden.

How can we help?