Eerlijk online bieden op uitjes, vakanties en bijzondere cadeaus.

Gepubliceerd: 16 apr. 2024

Met onze eCommerce-platformen voor veilingen, biedt Talpa Network de consument naast entertainment ook een divers aanbod aan belevenissen en producten. Dagelijks zet Talpa eCommece 1000-en veilingen live waarmee ze bezoekers inspireren voor te gekke uitjes, welverdiende vakanties en bijzondere cadeaus.

Om elke bezoeker een kans te geven op een goede deal, doet Talpa eCommerce er alles aan om bieden zo leuk en gemakkelijk mogelijk te maken én veilingen eerlijk te laten verlopen.

Eerlijke veilingen is ook het onderwerp van de Kassa-uitzending (op NPO2) van zaterdag 13 april ’24. In deze uitzending wordt gesproken over mogelijke nepbiedingen in de veilingprocessen en daarmee mogelijke misleiding van klanten bij onze concurrent Ticketveiling.nl. In de uitzending worden ter illustratie van de branche ook beelden van VakantieVeilingen.nl getoond.

We willen benadrukken dat er bij de veilingsites van Talpa eCommerce op geen enkele wijze sprake is van nepbiedingen van de veilingprocessen en/of bij de totstandkoming van de prijs.

Integriteit, transparantie en eerlijkheid staan bij Talpa eCommerce hoog in het vaandel, zowel richting onze consumenten als onze partners. Daarom hanteren we een aantal strikte regels om de integriteit van onze veilingen te waarborgen:

  • Onze veilingen staan onder toezicht van notaris mr. S.V. Viveen, notariskantoor Notea in Hilversum
  • Alle namen van de bieders zijn zichtbaar (en bezoekers bieden onder hun eigen naam.)
  • Er zijn geen automatische biedingen of robots.
  • De looptijd van veilingen is vooraf vastgesteld en de hoogste bieder wint altijd.
  • Medewerkers en aanbieders bieden niet mee.
  • En als er opvallende biedingen zijn, of als wij vragen/klachten van gebruikers krijgen over opvallende biedingen, dan gaan we op onderzoek uit. Indien nodig blokkeren we verdachte accounts.