Net5 bestaat 25 jaar... Expositie in Beeld & Geluid.

en dat vieren we!

Iconische TV-Momenten.

Wie herinnert zich niet de start van het legendarische Expeditie Robinson met de onvergetelijke Ernst-Paul Hasselbach als presentator? Of wat te denken van Angela Schijf die ons betoverde met haar talent in Meiden van de Wit? En van Arie Boomsma met Grenzeloos Verlies, de wereldwijde liefdesreis? Onze gedachten gaan ook terug naar Peking Express dat avontuur naar nieuwe hoogten bracht. Met niemand minder dan destijds beginnend presentator Art Rooijakkers. En de bekende Nederlanders die de stoute schoenen aan- en hun kleren uittrokken in twee edities van For One Night Only? Die staan ons ook nog helder op het netvlies…

Terugkijkend op een kwarteeuw vol spraakmakende momenten en grensverleggende programma’s die ons hart hebben veroverd, zijn we enorm trots op de weg die we met onze prachtige zender Net5 hebben afgelegd. We kijken vervuld terug, maar richten onze blik vooruit: op naar nog meer spraakmakende televisiemomenten!

Om 25 jaar Net5 te vieren heeft het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid een kleine expositie samengesteld om deze mijlpaal met ons mee te vieren.

Vanaf 26 februari tot en met 10 maart te zien bij Beeld & Geluid.

De promo die speciaal voor deze expositie gemaakt is, bekijk je hier:

Meer over Net5 vind je hier.

Het Blok Logo

Net5

20 feb. 2024

Het meest succesvolle en grootste verbouwingsprogramma ter wereld keert terug bij Net5!

Het Blok Logo

Net5

20 feb. 2024

Het meest succesvolle en grootste verbouwingsprogramma ter wereld keert terug bij Net5!