Nieuwe douaneavonturen, keiharde FBI-actie en de terugkeer van Jean-Luc Picard.

Border Security Australie FBI Star Trek Picard
Gepubliceerd: 29 jan. 2024

Duik in de wereld van spannende grensverhalen, keiharde actie en nostalgische science fiction, in februari en maart bij Veronica! Vanaf 18 februari staan de douaniers weer voor de meest bizarre voorwerpen en bijzondere reizigers in een nieuw seizoen van Border Security: Australië. De zondagavond dopen we vanaf 10 maart om tot FBI-avond, met nieuwe afleveringen van FBI, FBI: Most Wanted en FBI: International. En vanaf 16 maart nieuwe avonturen van de legendarische Jean-Luc Picard in het tweede seizoen van Star Trek: Picard. 

Bizarre voorwerpen en bijzondere reizigers in nieuw seizoen Border Security: Australië. 

Een verdacht potje speculoospasta, een liegende Franse feestganger en een gevaarlijk juwelendoosje. De douaniers van Border Security: Australië hebben weer hun handen vol aan de meest bijzondere voorwerpen, geheimzinnige reizigers en criminelen. In dit nieuwe seizoen zien we onder meer een man met een duister verleden die beweert een toegewijde vader te zijn, maar er ontstaan twijfels als zijn verborgen achtergrond boven water komt. Daarnaast stuiten de douaniers op een geheim in een Chinese zeecontainer en openen ze een angstaanjagende koelkast uit Spanje. Verder grijpen ze hard in als een brutale poging wordt gedaan om cocaïne te smokkelen. Bereid je voor op weer een spannend seizoen vol onverwachte vondsten, duistere onthullingen en criminelen die de grens overgaan.  

Uitzending: vanaf zondag 18 februari zie je op Veronica wekelijks vanaf 19.00 uur een nieuwe aflevering.

FBI-avond: keiharde actie in New York, de Verenigde Staten en wereldwijd.  

Zondag wordt FBI-avond, met nieuwe afleveringen van de drie FBI-series op één avond, exclusief bij Veronica! De FBI-franchise was in 2023 op primetime de best bekeken crime-avond op de Nederlandse televisie. In FBI: Most Wanted leidt de vastberaden Jess LaCroix (Julian McMahon) een elite-eenheid die zich richt op het traceren en oppakken van de meest gezochte criminelen in het land. In FBI volgen we het New Yorkse FBI-team, onder leiding van de doorgewinterde agent Maggie Bell (Missy Peregrym) en haar partner, de voormalige militaire expert Omar Adom ‘OA’ Zidan (Zeeko Zaki). Tot slot reist het team in FBI: International, onder leiding van Scott Forrester (Luke Kleintank), de wereld rond om internationale bedreigingen aan te pakken en Amerikanen te beschermen, waar ze zich ook bevinden. 

Uitzending: vanaf zondag 10 maart is het op Veronica wekelijks vanaf 20.00 uur FBI-avond, met een nieuwe aflevering van achtereenvolgens FBI: Most WantedFBI en FBI: International.

Red alert! Het ruimteavontuur van Picard gaat verder in Star Trek: Picard. 

In het tweede seizoen van Star Trek: Picard maakt de legendarische Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) met zijn nieuwe bemanning een bijzondere reis: terug in de tijd. Door toedoen van zijn aartsvijand Q (John de Lancie) belanden ze daar in een alternatieve realiteit. Met zowel oude als nieuwe vrienden aan zijn zijde, staat Picard voor de uitdaging om in een race tegen de klok de toekomst van de melkweg te redden. 

Uitzending: vanaf zaterdag 16 maart zie je op Veronica wekelijks vanaf 20.00 uur een dubbele aflevering.