Talpa eCommerce versterkt lokale positie met overname van RegioDeals.

230614 Ecomm Regiodeals
Gepubliceerd: 25 jun. 2023

Talpa eCommerce versterkt lokale positie met overname van RegioDeals.

De internationale e-commerce speler Talpa eCommerce, eigenaar van onder andere de platformen ActievandeDag en VakantieVeilingen, kondigt vandaag met trots aan dat zij overeenstemming heeft bereikt met betrekking tot de overname van het bedrijf RegioDeals. RegioDeals is gespecialiseerd in lokale aanbiedingen en kortingsacties. Met deze strategische overname versterkt Talpa eCommerce haar lokale positie en ontstaan nieuwe mogelijkheden voor groei en samenwerkingen.  

RegioDeals is in de afgelopen 10 jaar een bekende naam geworden in Noord-Holland. Dankzij een uitgebreid netwerk van lokale ondernemers, voorziet RegioDeals klanten van lokale aanbiedingen en kortingsacties in horeca, overnachtingen, wellness en meer. Het bedrijf is marktleider in verschillende regio’s en van grote waarde voor zowel haar klanten als de lokale ondernemers. 

Met de overname van RegioDeals geeft Talpa eCommerce een krachtige impuls aan haar lokale strategie. Dankzij de expertise en het netwerk van RegioDeals, kan de e-commerce multinational het huidige (inter)nationale aanbod op haar dealsite ActievandeDag en veilingplatformen uitbreiden met lokale deals. Klanten kunnen hierdoor profiteren van een nog groter aanbod van vrije tijd gerelateerde belevenissen en producten. Ook voor de aanbieders op het platform, de partners, ontstaan met de overname nieuwe mogelijkheden. 

Caroline Ammerlaan, CEO van Talpa eCommerce, is verheugd over deze ontwikkeling: "De overname van RegioDeals is een belangrijke stap voor Talpa eCommerce. We zijn enthousiast om het talent en de lokale expertise van het RegioDeals team te verwelkomen. Met elkaar zullen we onze lokale propositie versterken en, samen met onze partners, nieuwe mogelijkheden creëren om onze klanten van de leukste deals te voorzien. Daarmee sluit de overname perfect aan bij onze missie: ‘Everyone a Winner’.” 

Ook RegioDeals is enthousiast over de overname. Kevin de Vries en Jeff Horstman, de oprichters van RegioDeals: “Dankzij Talpa eCommerce wordt onze droom om heel Nederland te voorzien van lokale deals versneld. Door de overeenkomsten in bedrijfscultuur en doelen voor onze klanten en partners, zijn wij ervan overtuigd dat de integratie van RegioDeals in Talpa eCommerce succesvol zal verlopen. We hebben veel zin in dit avontuur”. Beide oprichters van RegioDeals hebben zich gecommitteerd om na de integratie ook een belangrijke rol te spelen in de verdere realisatie van de lokale strategie van Talpa eCommerce.