Sky Radio en LINDA. lanceren liefdespodcast.

Nieuwe podcastserie met Airen Mylene.

Blauw Rood
Gepubliceerd: 08 nov. 2022
Nieuwe podcast.

Sky Radio en LINDA. lanceren liefdespodcast.

Vandaag lanceren Sky Radio en LINDA. Hun eerste podcastserie Op Date Met....  Voor elk van de vier afleveringen van deze podcast gaat presentatrice Airen Mylene in gesprek met een bekende gast en bespreken zij de liefde. Zo komen de dateverhalen van Victor Abeln, Geraldine Kemper, Zoey Ivory en Splinter Chabot voorbij. De serie is ontwikkeld door de makers van Sky Radio en LINDA. en is een samenwerking met datingplatform Lexa. Op Date Met... is vanaf vandaag te beluisteren via LINDA.nl en SkyRadio.nl en JUKE

Speeddaten en liefdesliedjes 


Een podcast over de liefde: het moest er een keer van komen voor Sky Radio, de zender die de liefde hoog in het vaandel heeft staan met o.a. de Valentijn Top 101 en het online themakanaal Sky Radio Lovesongs. Samen met de makers van LINDA. ontwikkelden zij Op Date Met..., waarin de liefde centraal staat. Aan presentatrice Airen Mylene de taak om haar gasten de 'rode oren’ van het lijf te vragen.  

Dat begint met een speeddate: in drie minuten tijd leert zij de persoon tegenover haar op hoog tempo beter kennen. Daarna wordt het tijd om de diepte in te gaan: wat zijn zijn/haar ervaringen op het gebied van daten eigenlijk? Welke date is hen het meest bijgebleven en waarom? Werd er gezoend en kwam er een volgende date? En welke liefdeslessen kan deze persoon inmiddels met de luisteraar delen?  

Natuurlijk speelt ook muziek een belangrijke rol in de podcast, want wie heeft er nou niet een bepaald nummer dat voor altijd doet denken aan die ene persoon? Airen ontdekt welke rol haar gasten toekennen aan muziek tijdens het daten en wat hun ultieme liefdeslied is.  

Gasten 


In deze eerste serie van Op Date Met... spreekt Airen met First Dates-barman Victor Abeln, presentatrice Geraldine Kemper, voormalig Miss Nederland Zoey Ivory en schrijver en programmamaker Splinter Chabot. 

Airen vertelt: “Dankzij datingplatforms was daten nog nooit zo makkelijk, maar is dat eigenlijk wel echt zo? Mijn gasten hebben me doen inzien dat iedereen zo zijn eigen bizarre situaties, gênante bloopers, maar ook romantische succesverhalen op zak heeft. Het was een feestje hier zo openhartig met elkaar over te spreken!”