Extra spanning en vernieuwing in Het Jachtseizoen dankzij nieuwe partners air up en Google Pixel.

Schakels Stuktv (1)
Gepubliceerd: 21 nov. 2023

Extra spanning en vernieuwing in Het Jachtseizoen dankzij nieuwe partners air up en Google Pixel

De bekroonde serie Het Jachtseizoen, gecreëerd door STUK, staat bekend om zijn unieke concept waarbij bekende Nederlanders proberen te ontsnappen aan het team van jagers: Giel, Thomas en Stefan. En de integratie van nieuwe partners air up en Google Pixel in het format belooft kijkers een nog meeslepender en innovatievere kijkervaring.

air up onderstreept het belang van gezondheid.

Pionier op het gebied van hydratatie, air up, zorgt dat deelnemers en crew gehydrateerd blijven tijdens de uitdagende jacht. De innovatieve air up drinkflessen upgraden gewoon water door geur. Je fopt hiermee je hersenen en proeft smaak, zonder het gebruik van suikers, toevoegingen of calorieën. Het gebruik van air up onderstreept het belang van gezondheid en duurzaamheid in de serie. Een associatie die STUK altijd heeft nagestreefd met Het Jachtseizoen, waarbij jongeren worden aangemoedigd om zelf weer naar buiten te gaan en met vrienden het spel te spelen.

Dankzij Google slimmer en efficiënter boeven vangen

Google Pixel, bekend van haar nieuwste Pixel-smartphones met geavanceerde camera's, industry-leading AI-functionaliteiten en razendsnelle verwerkingssnelheden, markeert een revolutionaire stap vooruit in het meest geliefde online format van Nederland. Als de nieuwe tech-partner van Het Jachtseizoen, helpt Google Pixel het team nog slimmer en efficiënter boeven te vangen, wat de spanning en sensatie van de serie verder versterkt.

Bob ten Berge, Head of Strategy Social bij Talpa Network is enthousiast: ‘Het is geweldig om twee zulke mooie merken aan boord te hebben. Met de AI-technologie van Google Pixel brengen we de kijkervaring naar nieuwe hoogten, terwijl air up niet alleen de gezondheid van onze deelnemers ondersteunt, maar ook onze inzet voor duurzaamheid benadrukt.’

Sven Hoogeland, Influencer Marketeer bij air up: "Wij geloven sterk in het belang van gezondheid en duurzaamheid, en Het Jachtseizoen biedt een fantastisch platform om deze boodschap van air up verder te verspreiden."

"We vinden het prachtig om deel uit te maken van Het Jachtseizoen.” voegt Marius Klijzing, Senior Marketing Manager bij Google daaraan toe. “Met zijn geavanceerde functies is onze nieuwe Pixel 8 Pro het perfecte gadget om zowel de gebruiker als de kijker een unieke ervaring te bieden."

 

Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 18 november 2023 te zien op het YouTube-kanaal van StukTV én vooruit te kijken via de StukTV app.

 

Download hier de iOS STUK-app 

Download hier de Android STUK-app.

Bekijk hier de eerste aflevering.
Stuk App Stuk App