2x Televizier Winnaar!

In een bomvol Carré werden 12 oktober de belangrijkste prijzen voor de TV-wereld in Nederland uitgereikt.

Onze 'eigen' Noa Vahle won de Televizier-Ring Talent 2023 award. De Televizier-Ring Presentator ging naar niemand minder dan Hélène Hendriks!

Schermafbeelding 2023 10 20 Om 23.52.56
Gepubliceerd: 22 sep. 2023
Bijgewerkt: 13 okt. 2023 12:00

In een bomvol Carré werden 12 oktober de belangrijkste prijzen voor de TV-wereld in Nederland uitgereikt. Na een scherpe opening van Jan Smit en Peter Pannekoek, de presentatoren van de avond, waarin ze als echte Avastars het afgelopen jaar doorliepen, kon de show beginnen! 

De Televizier-Ring Jeugd ging naar Road to Vegas van Steven en Jaimie Kazàn. Onze 'eigen' Noa Vahle won de Televizier-Ring Talent 2023 award. In haar prachtige speech bedankte ze onder meer de mannen van Vandaag Inside, haar familie en natuurlijk Hélène Hendriks.

Daarna was het tijd voor de categorie Televizier-Ring Presentator en niemand minder dan Hélène Hendriks won deze prijs! Ze kreeg de prijs uit handen van voetballegende Ruud Gullit! 

Bertie Wierenga won Televizier-Ring Acteur en Televizier-Ring Online-videoserie ging naar de YouTube-serie Politie 24/7, waarna de Televizier-Ring Impact naar Rob de Nijs ging. Na een prachtig optreden van Loreen kwam Femke Bol het podium op om de Gouden Televizier-Ring uit te reiken. Een spannend moment voor de drie genomineerden: B&B Vol Liefde (RTL4), Oranjezomer (SBS6) en Oogappels (BNNVARA). En de winnaar? Helaas niet Oranjezomer, maar Oogappels! Gefeliciteerd! 

Een prachtige tv-avond, we bedanken iedereen die op de Oranjezomer heeft gestemd en zijn benieuwd wat het aankomende tv-jaar ons allemaal gaat brengen! 

__________

4 Nominaties Televizier.

Het is bijna weer tijd voor het populaire Televizier-Ringprijzenspektakel! En we hebben maar liefst vier nominaties in de wacht weten te slepen dit jaar! Allereerst natuurlijk voor de ‘hoofdprijs’: de Gouden Televizier-Ring 2023. De Oranjezomer is genomineerd naast kanshebbers B&B Vol Liefde en Oogappels.

Maar: ook dit jaar zijn wij alom vertegenwoordigd in andere categorieën. We hebben drie nominaties te pakken: Noa Vahle maakt kans in de categorie Televizier-Ring Talent, Hélène Hendriks dingt mee in de categorie Televizier-Ring Presentator en Alberto Stegeman is met Undercover in Nederland genomineerd voor de Televizier-Ring Impact prijs, voor programma’s die volgens de kijkers het afgelopen jaar de meeste impact hebben gemaakt. Talpa Network is heel trots zijn op deze nominaties en we hopen natuurlijk dat we deze prijzen op donderdag 12 oktober verzilveren in een vol Koninklijk Theater Carré in Amsterdam! 

Lees verder.