Media Solutions voegt retail media toe aan portfolio

Media Solutions sluit exclusieve samenwerking met RetailMedia.One.

Deze alliantie biedt adverteerders de mogelijkheid om hun campagnes op een efficiënte manier te verspreiden over verschillende platformen, waaronder tv, radio, digitale en printmedia én retail media. Deze geïntegreerde aanpak zorgt voor een effectieve media-ervaring over alle kanalen heen.

Retailmediaone IMG 0041
Gepubliceerd: 18 dec. 2023

Exclusieve samenwerking tussen Media Solutions en RetailMedia.One

Media Solutions heeft de handen ineengeslagen met RetailMedia.One in een exclusieve samenwerking. Deze alliantie biedt adverteerders de mogelijkheid om hun campagnes op een efficiënte manier te verspreiden over verschillende platformen, waaronder tv, radio, digitale en printmedia én retail media. Deze geïntegreerde aanpak zorgt voor een effectieve media-ervaring over alle kanalen heen.

In de versnipperde wereld van retail media brengt het RetailMedia.One platform de grootste Nederlandse retailers samen. Media Solutions, het saleshuis van Talpa Network, biedt advertentiemogelijkheden voor een effectieve crossmediale benadering van consumenten. De toevoeging van retail media aan het crossmediale portfolio verhoogt zowel de frequentie als de relevantie van merkboodschappen. Dit resulteert in een effectieve verbinding met consumenten op sleutelmomenten in hun dagelijks leven. Door de samenwerking is er meer schaal, snelheid en standaardisatie in een campagne te realiseren.

Allard Ruyl, CEO van Media Solutions: “Door de samenwerking met RetailMedia.One ontstaan er nieuwe kansen voor onze adverteerders. Deze samenwerking verrijkt ons portfolio door traditionele media te koppelen aan het innovatieve veld van retail media. Dit leidt tot een verbetering in de wijze waarop merken communiceren en interactie hebben met hun doelgroepen, wat resulteert in diepgaandere en effectievere marketingresultaten.”

Mark Stockx, RetailMedia.One: “Het afgelopen jaar hebben we verbinding gezocht met retailers, merken en bureaus om retail media in Nederland op de kaart te zetten Deze exclusieve samenwerking met Talpa Network is een grote stap voorwaarts om de merkkracht van retail media voor elk merk en elk mediabureau beschikbaar te maken.”