Vier een onvergetelijke kerst samen met Net5 en Sky Radio!

Gekleurd vlak rood met blauw.
Gepubliceerd: 23 okt. 2023

Net5 transformeert in de maand december in The Christmas Channel. In deze feestelijke maand slaat de zender de handen ineen met Sky Radio The Christmas Station om iedereen een onvergetelijke kerstperiode te bezorgen. Zo is de populaire Sky Xmas Top 50 dit jaar niet alleen te beluisteren op Sky Radio; de grootste kersthits zijn ook op eerste en tweede kerstdag, met videoclips en aangevuld met anekdotes van verschillende BN’ers, te zien bij Net5. Daarnaast keert op kerstavond De Grote Muziekquiz terug. In een kerstjasje! Ook kan de kijker wegzwijmelen bij grote filmklassiekers als Love Actually en die uit de Bridget Jones-reeks. Kortom: het belooft een knusse en warme winter te worden bij Net5!

 
Sky Radio Xmas Top 50.
Elk jaar kunnen luisteraars bij Sky Radio genieten van non-stop de beste kersthits. Daarnaast is ook altijd de Sky Xmas Top 50 te horen, een hitlijst met de 50 favoriete kersthits van de luisteraars. In december is de hitlijst voor het eerst ook te zien op tv: bij Net5. Verschillende bekende Nederlanders nemen de kijker mee op een nostalgische reis door de wereld van kerstmuziek en de warmste kerstgedachtes. Welke herinneringen hebben de speciale gasten aan de kersthits en welke tradities zetten zij al jaren voort?

Sky Xmas Top 50 is op 25 en 26 december om 20.30 uur te zien.

De Grote Kerstmuziekquiz.
Op kerstavond is De Grote Muziekquiz terug, helemaal in kerstsfeer. Onder leiding van Erik van der Hoff strijden twee teams van BN’ers tegen elkaar. Welk team heeft de meeste kennis van kersthits en gaat er met de hoofdprijs vandoor?

De Grote Kerstmuziekquiz is op 24 december om 20.30 uur te zien.

Films.
De decembermaand is een betoverende maand vol bijzondere momenten, samenzijn, gezelligheid en natuurlijk films! De kijker kan in aanloop naar de feestdagen bij Net5 smullen van meer dan 50 heerlijke kerstfilms, waaronder bekende klassiekers als The Holiday, Love Actually, Nanny McPhee, Charlie and the Chocolate Factory en de Bridget Jones-reeks.