Life-changing bedrag van 846.515 euro voor winnaar.

Gigantische geldprijs van 846.515 euro die vrijdagavond op het spel staat in de grote finale van Een Jaar Van Je Leven.

230822 SBS6 Eenjaarvanjeleven
Gepubliceerd: 22 aug. 2023
Finale.

Life-changing bedrag van 846.515 euro voor winnaar Een Jaar Van Je Leven.

Mirthe, Bern, Wendy, Isaac, Sacha en Erik. Dat zijn de kanshebbers op de gigantische geldprijs van 846.515 euro die vrijdagavond op het spel staat in de grote finale van Een Jaar Van Je Leven. Een jaar geleden sloten 40 deelnemers zich af van de buitenwereld, om samen het spel van hun leven te gaan spelen. Een jaar lang draaide álles om samenwerken, strijden, opdrachten uitvoeren om te overleven en het één voor één elimineren van mededeelnemers. Op vrijdag 25 augustus zijn nog twee deelnemers over: het is tijd voor de apotheose. Wie wint Een Jaar Van Je Leven en gaat naar huis met de prijzenpot? Jan Versteegh presenteert de twee uur durende finaleshow, die vanaf 19.30 uur te zien is op SBS6.

Vrijdag zien de finalisten ook hun familie en vrienden weer, na een jaar. Het belooft een emotioneel weerzien te worden. De deelnemers hebben misschien wel belangrijke momenten in het leven van hun dierbaren gemist - en de wereld heeft ook niet bepaald stilgestaan...

Het is tijd voor de finale. De laatste twee deelnemers geven nog één keer álles tijdens een adembenemende allerlaatste opdracht. Ze moeten het hoofd koel houden, slim zijn… maar vooral snel! Wie wint deze langste gameshow ooit?

Een Jaar Van Je Leven wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions. Het programma was een jaar lang elke werkdag op SBS6 te zien en te volgen via livestreams op Videoland.Uitzending: de finaleshow van Een Jaar Van Je Leven is vrijdagavond om 19.30 uur te zien op SBS6.