De Efteling en Talpa Network sluiten partnership.

De Efteling en Talpa Network gaan samenwerken in de volle breedte van Talpa Network. Met onder andere zichtbaarheid op Talpa’s media kanalen, bij het televisieprogramma Marble Mania en middels het veilen van entreetickets van het attractiepark door de bekendste veilingwebsite van Nederland: VakantieVeilingen.

Via VakantieVeilingen en ActievandeDag wordt het vanaf deze week mogelijk om op entreetickets voor doordeweekse dagen van de Efteling te bieden. Daarnaast zijn bekende elementen uit het attractiepark straks ook zichtbaar in het succesvolle SBS6 programma Marble Mania, dat in 2022 een vervolgserie krijgt. Beide partijen gaan onderzoeken of er verdere internationale doorvertaling mogelijk is, gezien het programma inmiddels ook aan België en Duitsland is verkocht. VakantieVeilingen is in beide landen actief.

De Efteling en Talpa Network hopen op deze manier een begin gemaakt te hebben aan een succesvolle samenwerking, waarbij ieders kracht wordt ingezet. 

Koen Sanders, Directeur Commercie, Creatie & Ontwikkeling bij de Efteling: “Middels de mediakanalen van Talpa Network hopen we een nieuwe doelgroep te bereiken. We bekijken als Efteling altijd hoe we dat het beste kunnen doen, ook via waardevolle partners. Het is mooi dat in dit geval alle facetten van de samenwerking worden ingezet en daarmee krachten worden gebundeld.”

Joost Brakel, CEO van Talpa eCommerce: “De kern van onze strategie is om langdurige samenwerkingen te zoeken met hoogwaardige merken in het Travel & Leisure segment. We zijn heel trots op deze samenwerking met de Efteling. Met behulp van het Bureau van Talpa Network hebben wij met inzet van het netwerkeffect een mooie campagne bedacht.”

De Efteling is het grootste attractiepark van de Benelux en behoort tot een van de best bezochte themaparken van Europa. VakantieVeilingen maakt samen met ActievandeDag en SlaJeSlag onderdeel uit van Talpa Network en staat altijd open voor mooie, creatieve partnerships met sterke merken.