Jan Versteegh houdt 't spannend tot De Laatste Vraag

Jan Versteegh houdt het spannend tot De Laatste Vraag

25.000 euro! Dat bedrag gaat er in elke aflevering van deze nieuwe quiz gegarandeerd uit. De grote vraag is alleen: hoeveel van de tien kandidaten – allemaal deelnemers van de VriendenLoterij – verdelen die prijs? Zijn dat er tien? Zes? Drie? Of is dat er maar één? Dat hangt helemaal af van De Laatste Vraag! Het spel is simpel: antwoord je goed, dan blijf je in het spel. Antwoord je fout, dan lig je eruit, maar… als alle tien de kandidaten een fout antwoord hebben gegeven en dus uit het spel liggen, mag iedereen weer meedoen. Zolang er tijd is, gaat de quiz door en maakt iedereen nog – of weer – kans. Alleen de spelers die de laatste vraag goed hebben, verdelen de prijzenpot. De Laatste Vraag is vanaf dinsdag 26 oktober om 21.30 uur te zien op SBS6.

De quiz heeft een lekker tempo. Jan stelt veel vragen en die vragen zijn heel gevarieerd en toegankelijk. De tien kandidaten hebben allemaal een eigen kamer met een desk om achter te staan als ze spelen én een plek om even te ontspannen als ze niet spelen. Hun kamer kleurt rood bij een fout antwoord en zo is in één oogopslag duidelijk wie speelt en wie niet. Als alle tien de kandidaten een fout antwoord hebben gegeven en er tien rode kamers zijn, keert iedereen weer terug in het spel. Het hoge vraagtempo zorgt voor veel dynamiek TOT het signaal voor De Laatste Vraag klinkt. Wie nu nog meedoet en het goede antwoord geeft, wint een gedeelte van 25.000 euro. Hoe minder mensen het goede antwoord geven, hoe hoger het bedrag dat ze winnen. Alles is mogelijk en het blijft bloedstollend spannend… tot en met de allerlaatste vraag.

In elke aflevering is in de vragen ook aandacht voor de goede doelen en de culturele partners die de VriendenLoterij steunt en is er een uitreikingsfilmpje te zien van de winnaars van de loterijtrekking.

De Laatste Vraag wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions en is mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij.

Uitzending: vanaf 26 oktober 2021 om 21.30 uur op SBS6.