Laatste show van Bert Visscher in tv-première op SBS6

Laatste show van Bert Visscher in tv-première op SBS6

Op zaterdag 20 november is de tv-première van zijn laatste voorstelling ‘Hij wordt vanzelf moe’ van Bert Visscher te zien. Met deze chaotische show stort Visscher zich volledig in de wereld van zigeunerfamilie Tokko Pepetto. SBS6 heeft eerder een reeks van negen topcabaretiers een podium gegeven op televisie en brengt hiermee een avond theater bij je thuis. De tv-première ‘Hij wordt vanzelf moe’ is te zien op zaterdag 20 november om 20.30 uur op SBS6.

Bert Visscher probeert al jaren in de door hem gecreëerde chaos orde te scheppen.Tijdens deze show dreigt opnieuw een puinhoop. In een rap tempo vertelt Visscher het hilarische verhaal van een bijzondere zigeunerfamilie. Het woonwagenkamp dreigt te worden gesloopt om plaats te maken voor strijkijzerfabriek ‘De Uitstrijk’. Tijd voor verzet. In een idyllisch decor van antieke woonwagens kruipt Visscher in de huid van Tokko Pepetto die voorop gaat in de strijd. Visscher weet als geen ander het idiote verhaal van de zigeuners neer te zetten.

Bert Visscher: “Onvoorstelbaar dat al die gekte in één avond past.”

Op 13 november om 20.30 uur is de herhaling te zien van cabaretière Brigitte Kaandorp met haar theatershow Eh…een intiem programma op SBS6 zonder al te veel franjes.

Uitzending: De tv-première Hij wordt vanzelf moe is op zaterdag 20 november te zien om 20.30 uur op SBS6 en KIJK.nl