‘Pussy Wagon’ laat 538-missie voor kittens slagen

‘Pussy Wagon’ Klaas van der Eerden zorgt voor slagen 538-missie voor gedumpte kittens

Radio 538 zet strijd voort en komt in actie voor Fonds Gehandicaptensport

Radio 538 heeft zijn tweede missie volbracht in de strijd voor twaalf goede doelen. Binnen een paar uur haalde de zender €40.000 op voor de realisatie van een kraamkamer voor gedumpte kittens bij DOA; het grootste asiel van Nederland. De ‘Pussy Wagon’, een luxe BMW-cabrio omgebouwd tot aaibare auto, speelde hierin een grote rol. Co-host Klaas van der Eerden veilde deze katachtige wagen namens zijn autodealer voor het goede doel. De veiling voor de 'Wagon' bracht maar liefst €14.538 op en zorgde ervoor dat de missie voor de kittens behaald werd. Het volgende goede doel waar 538 voor strijdt, is Fonds Gehandicaptensport. De missie: €71.000 om elf unieke sporters op de wachtlijst aan een sportrolstoel of -prothese te helpen.

Wietze de Jager: ‘’De arme gedumpte kittens hebben de harten van onze luisteraars snel weten te veroveren. Binnen enkele uren was de missie behaald. De actie met de 'Pussy Wagon' ging door het dak en de geïnteresseerden waren flink tegen elkaar aan het opbieden. Zo zag de man van een gynaecoloog zichzelf al helemaal in de 'Pussy Wagon' rijden. Luisteraar Nino ging er uiteindelijk met de winst vandoor en mag zichzelf trotse eigenaar noemen van de kittige wagen. We gaan vol goede moed door met de volgende missie voor Fonds Gehandicaptensport.’’

Volgende missie: sportrolstoel of- prothese voor elf unieke sporters

Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap vanzelfsprekend te maken. Zij begeleiden hen en ondersteunen in de aanschaf van de noodzakelijke en vaak dure sporthulpmiddelen, waarvoor een lange wachtlijst is. Van sporten word je namelijk mentaal en fysiek sterker, zelfstandig en je vindt sociale contacten bij een sportvereniging. Radio 538 strijdt voor sportrolstoelen en sportprotheses voor elf unieke sporters die op de wachtlijst staan voor financiële hulp. Bekijk hier de reportage.