Survival realityshow Million Dollar Island

Survival realityshow Million Dollar Island binnenkort te zien op SBS6 en Amazon Prime Video

Een onbewoond eiland. 100 wildvreemden. 2 maanden overleven. En één miljoen euro aan prijzengeld. Dat zijn de pijlers van het gloednieuwe survival realityprogramma Million Dollar Island. Maar overleven in de wildernis met minimale middelen is niet het enige waar het om draait. Elke deelnemer start met een polsbandje dat 10.000 euro waard is. Met het spelen van spellen kunnen de eilandbewoners polsbandjes winnen en verliezen. Ze kunnen ook bandjes krijgen. Als iemand opgeeft en vertrekt omdat het te zwaar wordt, moet hij zijn bandje(s) weggeven aan één van de achterblijvers. Zo kan vriendschap een fortuin opleveren. Welke eilandbewoners houden het tot het einde vol en met hoeveel geld verlaten zij het eiland? Million Dollar Island is vanaf zondag 6 maart om 21.30 uur te zien op SBS6. Vanaf één uur na uitzending is de aflevering ook beschikbaar op Prime Video.

De honderd kandidaten komen uit alle hoeken van het land en zijn heel divers. Wat gebeurt er met al deze mensen als ze met elkaar moeten overleven? Worden ze een hechte groep - of juist niet? En wat doen ze met de weinige middelen die voorhanden zijn… is het ieder voor zich of delen ze eerlijk? Overleven is belangrijk, maar vriendschappen opbouwen is essentieel. Door het vertrek van eilandbewoners die opgeven of door het winnen van spellen, worden sommige mensen steeds rijker. Wie verliest wordt waardeloos en moet uiteindelijk naar huis. Totdat er nog maar een paar eilandbewoners over zijn, die in een bloedstollende finale de kans krijgen om al hun verdiende bandjes om te zetten in keiharde cash. Maar die op de valreep ook nog alles kunnen verliezen…

Million Dollar Island is niet alleen een next level survivalprogramma. Het is ook een
fascinerend sociaal experiment waarin het draait om hechte vriendschappen, onvoorstelbaar doorzettingsvermogen en geheime samenzweringen.

Million Dollar Island wordt gepresenteerd door Dennis van der Geest. Op Prime Video is vanaf één uur na de uitzending op SBS6 ook de napraatshow Million Dollar More te zien, gepresenteerd door Giel de Winter.

Million Dollar Island is een format van Talpa Concepts en Monday Media en wordt geproduceerd door Monday Media.

Uitzendingen: vanaf zondag 6 maart om 21.30 uur op SBS6 en vanaf één uur na uitzending op Prime Video in Nederland.

Bekijk -HIER- de eerste beelden van Million Dollar Island.

Over Prime Video:

Prime Video biedt klanten een uitgebreide collectie films en series, waaronder de beroemde Amazon Originals-series en awardwinnaars The Grand Tour, The Boys, The Wheel of Time en de met een Emmy award bekroonde The Marvelous Mrs. Maisel, films als The Tomorrow War en Coming 2 America. Dit samen met Nederlandse titels zoals De Oost, Jachtseizoen, Donnie op de Monnie, Dutch Wheels en Bon Bini: Judeska In Da House.

Prime-leden kunnen genieten van Million Dollar Island op Prime Video via smart-tv's, mobiele apparaten, Fire TV, Fire TV stick, Fire tablets, Apple TV en online streaming. In de Prime Video-app kunnen Prime-leden de afleveringen downloaden op hun mobiele apparaten en tablets en overal, zonder extra kosten, offline kijken.