Thomas van der Vlugt zoekt grenzen op in Dwars Door

Thomas van der Vlugt zoekt grenzen op in nieuwe reisserie Dwars Door India

Al decennialang reizen we met z’n allen de wereld over, maar vaak bezoeken we dezelfde plekken. StukTV wil de kijker laten zien dat het ook anders kan. Daarom pakt Thomas van der Vlugt voor de nieuwe serie Dwars Door India zijn rugzak in en gaat op zoek naar nieuwe bestemmingen, ver weg van de bekende toeristische trekpleisters. Vanaf woensdag 7 september om 17.00 uur is er wekelijks een nieuwe aflevering van Dwars Door India te zien op het YouTube-kanaal van StukTV.

 

India, dat naar verwachting volgend jaar de meeste inwoners ter wereld heeft, staat bekend om chaotische en kleurrijke steden, religieuze rituelen, Bollywood en de vele tempels, grootse forten en paleizen en natuurlijk de Taj Mahal. Deze toeristische plekken laat Thomas op zijn ontdekkingsreis links liggen en gaat op zoek naar nieuwe bestemmingen in het land. Zo zien we hem in de eerste aflevering een deel van de hoogste Ultra Run ter wereld op de Khardung La afleggen. Verder trotseert hij in deze serie de gevaarlijkste wegen van India met de auto, trekt in zijn eentje rond in de woestijn met een kameel, gaat op date met een Indiase prinses, ervaart hoe het is om te leven als nomade en drinkt heilige koeienurine. Halverwege de reis sluit StukTV-presentator Stefan Jurriëns zich aan bij Thomas.

 

Thomas van der Vlugt: “Het idee achter het programma is ontstaan omdat ik nieuwe plekken wilde ontdekken en kijkers wilde inspireren om niet naar de toeristische plekken te gaan. Ik heb al heel veel van de wereld mogen zien en ontdekken, maar India is andere koek: het is er gekkenhuis, chaos! Iedere dag was compleet anders, want tijdens onze reis veranderde de cultuur en het landschap continu. En daarom vind ik het onwijs vet dat ik zo'n mooie reis mag weggeven aan onze kijkers. Zij maken namelijk ook kans om Dwars Door India te gaan.”

Via stuk.tv/dwarsdoor kunnen kijkers aangeven waarom zij dit land willen ontdekken en maken daarmee kans op een reis t.w.v. €5.000.

 

Dwars Door India is geproduceerd door StukTV in coproductie met Taft. 

Henkel Beauty Care heeft de samenwerking opgezocht om tot een co-creatie tussen StukTV en het styling merk Taft te komen. Het stoere, humoristische karakter van StukTV past namelijk perfect bij de merkidentiteit van Taft. Taft staat voor Strong Moments, want met gestyled haar ben je vol zelfvertrouwen en kan je elke uitdaging aan! Klaar om de grenzen op te zoeken. 

 

Uitzending: vanaf woensdag 7 september, wekelijks om 17:00 op het YouTube-kanaal van StukTV

 

Bekijk hier de promo van Dwars Door India