Ontmoet Jan Willem.

Head of Digital Product.

Jan Willem

"Mijn rol, ikzelf en mijn verantwoordelijkheden zijn in de loop der jaren doorontwikkeld en gegroeid."

Hi Jan Willem, wat doe jij bij Talpa Network?  

Ik ben product manager, ik ben verantwoordelijk voor de digitale ontwikkeling van een aantal van onze belangrijkste merken: Radio 538, Radio 10, Sky Radio, Shownieus, Hart van Nederland, GidsTV en Weer.nl. Concreet houdt dat in dat wij proberen met onze websites en apps gebruikers aan onze merken te binden. 

Waarom ben jij bij Talpa Network gaan werken?  

Ik ben in 2016 bij Radio 538 gaan werken. Dat was een hele bewuste keuze, ik vind het belangrijk dat ik binding heb met het product dat of de dienst die een bedrijf levert. Ik houd van muziek en in die tijd moest er op online gebied bij Radio 538 nog veel gebeuren, alles moest nog ontdekt worden. Een geweldige uitdaging! 

Hoe vind je het om bij Talpa Network te werken?  

Ik vind het nog steeds heel leuk en haal nog steeds veel energie uit mijn werk. Voor een groot gedeelte komt dat door de mensen met wie ik werk. Veel van hen willen er echt voor gaan, dat vind ik een groot goed. 

Ook heb ik het gevoel dat ik invloed kan uitoefenen op het eindproduct en daar een grote, positieve bijdrage aan kan leveren. Voor mijn gevoel heb ik een baan met impact. We bedienen Nederlands grootste mediamerken en de inspanningen die wij leveren, zie je daar dagelijks in terug. 

Mensen Jw Postists

Mijn rol, ikzelf en mijn verantwoordelijkheden zijn in de loop der jaren doorontwikkeld en gegroeid. Voor mijn gevoel hoefde ik daar niet steeds om te vragen, dat ging organisch. Door de ontwikkeling van de organisatie en de vrijheid die ik kreeg, heb ik veel kansen mogen krijgen. 

Wat zou jij anderen vertellen over hoe het werken bij Talpa Network is? 

Het is Talpa Network eigen om veel ruimte te krijgen zelf je rol in te vullen zoals jij dat het meest logisch en prettig vindt. Het is niet allemaal in beton gegoten. Mijn baan heeft veel verschillende aspecten.

Geen dag is hetzelfde, dat is wel typerend voor werken bij Talpa Network. Het kan gebeuren dat we de ene dag A bedenken en de andere dag B doen. Dat houdt het voor mij spannend en afwisselend. Vooral de mensen maken het hier echt heel leuk! 

NT2 3584
Transition Postits Transition Postits

Lees ook de verhalen van...

NT2 3730

Achter de schermen

25 jan. 2024

Ontmoet Rafat, lead IT servicedesk.

Mensen Leendert Computer

Achter de schermen

27 jan. 2024

Ontmoet Leendert, senior digital designer.

NT2 7444

Achter de schermen

03 jun. 2024

Ontmoet Stefan, business controller.

NT2 3730

Achter de schermen

25 jan. 2024

Ontmoet Rafat, lead IT servicedesk.

Mensen Leendert Computer

Achter de schermen

27 jan. 2024

Ontmoet Leendert, senior digital designer.

NT2 7444

Achter de schermen

03 jun. 2024

Ontmoet Stefan, business controller.