Ontmoet Luciano.

Video-editor.

Luciano.

“Er is altijd ruimte om jezelf uit te dagen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.” 

Hi Luciano, wat doe jij bij Talpa Network?

Ik ben video-editor bij Radio 538 en één van mijn taken is het schakelen van de ochtendshow. Via TV 538 en de app kun je de radio-uitzendingen met beeld bekijken. Ik verzorg de videoregie en laat de kijker aan de ontbijttafel zien wat er allemaal in de radiostudio gebeurt. Ook regisseer ik liveoptredens van artiesten en monteer ik de leukste fragmenten voor de socials en de website.

Waarom ben jij bij Talpa Network gaan werken?

Ik begon mijn avontuur hier als stagiair en ben gevraagd om na mijn stageperiode bij Radio 538 te blijven. Ik voelde mij direct al welkom en gewaardeerd, en hoefde niet lang na te denken voordat ik volmondig ja zei. Talpa Network biedt een stimulerende omgeving waar creativiteit en ambitie worden aangemoedigd, en ik ben blij dat ik mijn passie voor online video hier kan blijven ontwikkelen. Het is voor mij het leukste en meest veelzijdige mediabedrijf waar ik graag aan wil bijdragen en ik ben trots dat dat nu werkelijkheid is geworden! 

2024_Luciano_538_2
Hoe vind je het om bij Talpa Network te werken?

Gaaf! Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en verrassingen met zich mee, waardoor het werk nooit saai wordt. Wat ik vooral waardeer, is de samenwerking met collega’s van andere mooie merken. We delen kennis en ervaringen waardoor we niet telkens opnieuw het wiel moeten uitvinden. 

Bij Talpa Network ga je regelmatig mee op locatie-uitzendingen. Zo heb ik bij de Vrienden van Amstel Live en de Dutch Grand Prix mogen werken. Dit maakt mijn werk als video editor nog specialer. Op zulke momenten voel je de energie en de passie van het team, terwijl we met z’n allen een strakke live-uitzending neerzetten. 

Bovendien biedt Talpa Network talloze mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Of het nu gaat om trainingen, workshops of het verkennen van nieuwe creatieve gebieden, er is altijd ruimte om jezelf uit te dagen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Dit stimuleert mij om het beste uit mezelf te halen en mijn talenten verder te ontwikkelen binnen een inspirerende en dynamische werkomgeving.

Wat zie je voor je mbt je eigen ontwikkeling op de langere termijn? 

Ik vind het onwijs leuk om te regisseren en zou dit ook graag verder willen ontwikkelen in mijn toekomst bij dit bedrijf. Ik zie een geweldige kans om mijn regievaardigheden verder te ontwikkelen en uit te breiden naar andere soorten uitzendingen zoals nieuwsprogramma’s. Mijn doel is om altijd te blijven leren en nieuwe dingen uit te proberen, zodat ik mezelf kan blijven verbeteren en een waardevolle bijdrage kan leveren aan het succes van Talpa Network. 

2024_Luciano
2024_Luciano_5382 2024_Luciano_5382

Lees ook de verhalen van...

NT2 1498

Achter de schermen

27 jan. 2024

Ontmoet Gwenny, Manager B2B Marketing & Sales Operations.

Mensen Studio Iris1

Achter de schermen

26 jan. 2024

Ontmoet Iris, Nieuwslezer bij Radio 538.

NT2 4412

Achter de schermen

25 jan. 2024

Ontmoet Barbara, Producer Hart van Nederland en Shownieuws.

NT2 1498

Achter de schermen

27 jan. 2024

Ontmoet Gwenny, Manager B2B Marketing & Sales Operations.

Mensen Studio Iris1

Achter de schermen

26 jan. 2024

Ontmoet Iris, Nieuwslezer bij Radio 538.

NT2 4412

Achter de schermen

25 jan. 2024

Ontmoet Barbara, Producer Hart van Nederland en Shownieuws.