SBS6 - Het Jachtseizoen.

De mannen van STUK gaan opnieuw op bekende boevenjacht! Binnenkort start alweer het vierde seizoen van de succesvolle tv-versie van 'Het Jachtseizoen’ op SBS6 en daar kun jij als partner bij zijn!

BN'ers op de Vlucht.

In elke aflevering gaan Giel, Thomas en Stefan met behulp van een bus vol geavanceerde technologie op zoek naar een ontsnapt BN’erduo. De bekende boeven trekken álles uit de kast om niet gepakt te worden. Er zijn uiteraard regels. Zo mogen ze maar maximaal twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten en kunnen ze géén gebruikmaken van hun eigen geld of telefoon. De GPS-tracker die ze dragen, stuurt bovendien iedere tien minuten een locatie door naar hun achtervolgers. Is de twintig minuten voorsprong die de BN’ers krijgen genoeg om niet gepakt te worden?

Merken STUK Jachtseizoen

What's in it for you?

Het Jachtseizoen scoort een hoge selectiviteit in de doelgroepen 25-59 en HHV25-59. 2. Het succes van Het Jachtseizoen is al meerdere seizoenen bewezen. Het laatste seizoen behaalde gemiddeld 600.000 kijkers per aflevering. 3. Sponsoring van Het Jachtseizoen is bewezen effectief en laat een uplift zien onder mensen die blootgesteld zijn aan de campagne: geholpen merkbekendheid (+13%), positieve houding (+20%) en relevante imagostatements (+21%).

Uitzendinformatie.

  • Start opnames: februari
  • Uitzendperiode: vanaf half april
  • Afleveringen: 8
  • Producent: Talpa Studios
  • Gasten: BN’ers, sporters en influencers

Bekijk hier een aflevering.