Eerste Talpa Network Impuls Festival groot succes.

Gepubliceerd: 06 feb. 2024

Een impuls voor ontwikkeling.

In de week van 22 tot 26 januari vond het eerste Impuls Festival bij Talpa Network plaats. Tijdens dit kennisfestival konden alle werknemers van Talpa Network zich aanmelden voor verschillende masterclasses, workshops en kennissessies. De beschikbare plekken zaten in no-time vol, en meer dan 25% van alle werknemers heeft deelgenomen aan deze eerste editie. 

Leren wordt binnen Talpa Network niet beperkt tot formele trainingen, cursussen en opleidingen. Vooral 'learning on the job' wordt gestimuleerd, net als interne kennisdeling. Om ervoor te zorgen dat alles rondom leren en ontwikkeling toegankelijk én zichtbaar is binnen Talpa Network, heeft het mediabedrijf begin dit jaar alle leerinitiatieven ondergebracht onder Impuls Lab

Met Impuls Lab wordt het hele jaar door verschillende leerinitiatieven aangeboden om de ontwikkeling van individuen, teams en leidinggevenden een impuls te geven. 

Kick-start van het jaar met Impuls Festival.

Impuls Lab werd 22 januari gelanceerd met het Impuls Festival. Tijdens dit prikkelende en inspirerende kennisfestival kwamen alle verschillende leervormen bij elkaar. Een week lang stond Talpa Network extra in het teken van ontwikkeling, uit je comfortzone komen, aan de slag gaan en nieuwe dingen proberen. Een gevulde line-up met masterclasses en workshops gaf het leren met én van elkaar een extra boost. 

Oud Olympisch zwemmer Maarten van der Weijden kwam in een sessie vertellen over vindingrijkheid. En werknemers konden zich naast de masterclasses ook aanmelden voor trainingen als Powerpoint presentaties maken, Feedback geven en DISC-Kleur bekennen.

Carlijn Oosterik, HR Director Talpa Network: "Op het moment dat je dit intern voor de eerste keer aanbiedt en je ziet hoeveel animo er is, dan zegt dat genoeg. Bij Talpa Network staat een positieve en sociale leercultuur centraal waarin je wordt aangemoedigd en ondersteund om jouw talenten te ontdekken, in te zetten én verder te ontwikkeling. Er is hier altijd ruimte voor goede ideeën."

Lotte van den Enk, Lead People and Organization Development: "Tijdens het Impuls Festival werden er een week lang verschillende leerinitiatieven van Impuls Lab aangeboden. Zoals masterclasses, onze maandelijkse kennissessie ‘de After Lunch Kick’ en andere workshops en trainingen. Leren in de praktijk werd tijdens dit festival centraal gesteld. We streven naar een cultuur waarin collega’s nieuwe uitdagingen aangaan, leren van feedback en succes van anderen zien als inspiratie."

Ontwikkeling is één van de drie HR-pijlers waar Talpa Network zich intern op focust. Met het succes van Impuls Festival bouwt het bedrijf verder aan de positieve en sociale leercultuur én het verbinden van collega’s binnen het netwerk.

Bekijk hier de aftermovie van Impuls Festival.

Volgende Impuls Festival erbij zijn?

Kom dan werken bij het leukste medianetwerk van Nederland. 

NT2 9651 (1)

LINDA.

Hilversum

Digitale Campagne Specialist LINDA.

NT2 9203

Video

Hilversum

Consumer Intelligence Analist.

NT2 9754

LINDA.

Hilversum

Social Media Redacteur LINDA.

NT2 5453

Talpa Network

Hilversum

Promo en Design Producer.

NT2 9651 (1)

LINDA.

Hilversum

Digitale Campagne Specialist LINDA.

NT2 9203

Video

Hilversum

Consumer Intelligence Analist.

NT2 9754

LINDA.

Hilversum

Social Media Redacteur LINDA.

NT2 5453

Talpa Network

Hilversum

Promo en Design Producer.