Guus Meeuwis en Acda en de Munnik brengen eerste stem uit voor Sky Radio Christmas Top 50.

Gekleurd vlak rood met blauw.
Gepubliceerd: 06 dec. 2023

De eerste stem voor de Sky Radio Christmas Top 50 werd vanmorgen uitgebracht door Guus Meeuwis en Acda en de Munnik, die unaniem kozen voor het nummer ‘Fairytale of New York’ van The Pogues. Samen met de Sky Radio Kerstman stonden de drie heren, die net een eigen kerstnummer uit hebben gebracht, vanmorgen vroeg in de kerststudio van de non-stop radiozender. Met hun stem is de stemperiode van de Sky Radio Christmas Top 50 officieel geopend. Luisteraars kunnen tot en met 12 december online hun stem uitbrengen en stellen zo dé kerst-hitlijst van het jaar samen. De Sky Radio Christmas Top 50 is op 15 december voor het eerst te horen van 14:00 uur tot 18:00 uur op Sky Radio The Christmas Station.

Fairtytale of New York.

Voor Thomas Acda is het duidelijk: kerst betekent krentenwegge. Heel veel krentenwegge. En ook voor Guus Meeuwis is kerst onlosmakelijk verbonden met lekker eten: “Drie dagen lang koken. Niets leuker dan voor heel veel mensen heel lekker eten te maken.” En natuurlijk is bij elkaar zijn waar het dan uiteindelijk allemaal om draait.“The most wonderful time of the year, waar je elkaar opzoekt en tijd met elkaar doorbrengt,” voegt Paul de Munnik toe.  

De drie heren brachten dit jaar samen de kerstsingle ‘Hoe dan ook’ uit en hopen natuurlijk dat het nummer gelijk hoog binnenkomt in de Christmas Top 50. Als hun persoonlijke favoriet noemen ze unaniem ‘Fairytale of New York’ van The Pogues, de band wiens leadzanger Shane MacGowan vorige week overleed. Het nummer haalde tot dusver nog nooit de Christmas Top 50... Misschien nu dan toch?

De Sky Radio Christmas Top 50 in geluid én beeld.

De kerst hitlijst is voor het eerst te horen op vrijdag 15 december van 14:00u tot 18:00u. De lijst wordt herhaald op vrijdag 22 december van 12:00u tot 16:00u, op maandag 25 december van 12:00u tot 15:00u en op dinsdag 26 december van 17:00u tot 20:00u.

En voor wie nog op zoek is naar de beste televisiezender tijdens de feestdagen is er ook goed nieuws: De Sky Radio Christmas Top 50 wordt dit jaar op eerste en tweede kerstdag uitgezonden op Net 5! Met de radio op Sky en de televisie op Net 5 is christmas all around en gaat de ultieme kerstsfeer geen moment verloren.

The Christmas Station.

Sky Radio is op 26 november in Disneyland Paris door Mickey en Minnie Mouse omgedoopt tot Sky Radio The Christmas Station. Luisteraars kunnen sindsdien weer genieten van non-stop de beste kersthits. Sky Radio The Christmas Station is ook te beluisteren via skyradio.nl, JUKE, DAB+ en de gratis Sky-app. 

Nog meer kerst bij Talpa Network:

The Christmas Channel

Persbericht

23 okt. 2023

Vier een onvergetelijke kerst samen met Net5 en Sky Radio!

2023 Skyradio X Disney Banner Close V2

Persbericht

27 nov. 2023

Mickey en Minnie Mouse openen ‘The Christmas Station’.

The Christmas Channel

Persbericht

23 okt. 2023

Vier een onvergetelijke kerst samen met Net5 en Sky Radio!

2023 Skyradio X Disney Banner Close V2

Persbericht

27 nov. 2023

Mickey en Minnie Mouse openen ‘The Christmas Station’.