Opel versterkt haar elektrische visie met 'Uit je Stekker

Influencer marketing campagne met Talpa Network's social talent en Opel-ambassadeur Sophie Milzink.

230914 TMS Uitjestekker
Gepubliceerd: 14 aug. 2023
Samenwerking

Opel versterkt haar elektrische visie met "Uit je Stekker".

Influencer marketing campagne

Opel, het toonaangevende automerk op het gebied van innovatie en duurzame mobiliteit, heeft de handen ineengeslagen met influencer en Opel-ambassadeur Sophie Milzink om een spraakmakende influencer marketingcampagne te lanceren voor de nieuwe Opel Rocks Electric city car. Onder de noemer "Uit je Stekker" presenteert Opel een verfrissend social format waarbij Sophie Milzink drie bekende vrienden oppikt in verschillende steden, waarna ze gezamenlijk langs diverse hotspots rijden en eindigen nabij de eindbestemming; een festival. Tijdens deze ritten worden de vele gemakken en voordelen van de Opel Rocks Electric uitgelicht. 

Met een scherp oog voor creativiteit en duurzaamheid belichaamt Sophie Milzink perfect de waarden van Opel en zijn betrokkenheid bij milieuvriendelijke mobiliteitsopties. De "Uit je Stekker" campagne benadrukt niet alleen het moderne en stijlvolle karakter van de Opel Rocks Electric, maar ook haar krachtige elektrische aandrijving en geavanceerde technologieën die het rijden in de stad naar een geheel nieuw niveau tillen. 

Sophie Milzink, die zelf enthousiast is over duurzame oplossingen, deelde haar opwinding over de campagne: "Ik ben ontzettend trots om deel uit te maken van deze geweldige samenwerking met Opel. De "Uit je Stekker" campagne is niet alleen leuk en avontuurlijk, maar ook een kans om mensen bewust te maken van de voordelen van elektrisch rijden in stijl." 

Tijdens de ritten door de steden zullen Sophie en haar vrienden de kenmerken van de Opel Rocks Electric ervaren, zoals de vlotte acceleratie, het intuïtieve infotainmentsysteem en de indrukwekkende actieradius. Bovendien zal de campagne de aandacht vestigen op het groene karakter van de auto en zijn bijdrage aan schonere stedelijke mobiliteit. 

De "Uit je Stekker" campagne belooft niet alleen vermakelijk en boeiend te zijn, maar ook informatief en inspirerend. Het illustreert op overtuigende wijze hoe elektrisch rijden de stadservaring kan verrijken, terwijl het tevens de toewijding van Opel aan duurzame mobiliteit onderstreept. 

Volg Sophie Milzink en Opel op sociale media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en avonturen van de "Uit je Stekker" campagne. 

Ben jij ook benieuwd wat Talpa Network voor jouw merk kan betekenen? Neem dan contact op via brandpartnerships@talpanetwork.com 

Bekijk andere influencer campagnes.

2023 Network DPG Thumb

Persbericht

25 aug. 2023

Talpa Network en Dutch Grand Prix verlengen samenwerking

2023 Persbericht Opel Uit Jestekker Thumb

Persbericht

14 aug. 2023

Influencer campagne voor Opel 'Uit je Stekker'

2023 Network DPG Thumb

Persbericht

25 aug. 2023

Talpa Network en Dutch Grand Prix verlengen samenwerking

2023 Persbericht Opel Uit Jestekker Thumb

Persbericht

14 aug. 2023

Influencer campagne voor Opel 'Uit je Stekker'