JUKE introduceert desktop-app voor Apple

JUKE, het gratis audio-, muziek- en podcastplatform van Talpa Network, lanceert vandaag een desktop-app speciaal voor gebruikers van Apple Mac. De JUKE Mac App geeft gebruikers snel en gemakkelijk toegang tot hun favoriete radio-, non-stopmuziekzenders en podcasts. De app is vanaf 30 juni te downloaden via juke.nl/desktop-app.

Het Nederlandse platform JUKE introduceert een ‘moodboosting app voor op je Mac’. De JUKE Mac App biedt gebruikers de mogelijkheid om nog eenvoudiger nieuwe audio te ontdekken of de favoriete radiozender te starten. Met deze app hebben gebruikers een duidelijk overzicht van alle digitale radiostations en kunnen ze direct tussen verschillende stations, non-stopzenders en podcasts schakelen, zonder daarvoor een nieuwe website of app te moeten openen.
 
Patrick Goldsteen, Director Digital Product & Growth bij Talpa Network: “We hoeven niemand uit te leggen dat thuiswerken een impuls heeft gegeven aan de thuisbeluistering van radio, muziek & podcasts. Vooral beluistering via smart speakers, desktop en laptops is enorm gegroeid. JUKE wil de toegankelijkheid van audio zo groot mogelijk maken en richt zich hierbij specifiek op de Nederlandse markt. Dat doen we vandaag door het lanceren van onze Mac App waarmee radio, non-stopmuziek of podcasts luisteren vanaf je werkplek, waar dan ook, nog makkelijker wordt.”
 
Momenteel is er ook een desktop app in ontwikkeling voor Windows gebruikers.


Over JUKE
JUKE, een bedrijfsonderdeel van Talpa Digital, is hét gratis radio-, podcast- en muziekplatform van Nederland. Het is een aggregator voor luisteraars en een distributieplatform voor makers van audio content. JUKE heeft meer dan 200 radiozenders, de beste podcasts en non-stop muziek in elk genre en voor ieder moment. Gratis en allemaal op één plek. JUKE biedt multi-device toegang en gebruik: JUKE.nl, Sonos, Chromecast, Airplay, HEOS, App Store, Google Play, Google Assistant, Samsung Smart TV, Android TV en CarPlay. Adverteerders bereiken met onze unieke technologie een enorm publiek en specifieke doelgroepen.