Hallo nieuwe collega!

Binnenkort start jouw avontuur bij Talpa Network. Maar kom je zomaar het pand binnen, wat trek je aan en moet je een eigen bammetje meenemen?

Met de informatie op deze pagina kun je je alvast goed voorbereiden op jouw eerste werkdag. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen!

Een nieuw avontuur.

We zijn blij dat je er bent! Talpa Network is een netwerk van mensen, makers en merken. Samen zijn we meer dan onze verhalen, kanalen, formats en bekende gezichten. We zijn een netwerk waarin we ideeën, vertrouwen en energie met elkaar delen. En waarin we vooral willen samenwerken, want Samen bereik je meer!

Tijdens je eerste werkdagen en de onboarding zul je veel informatie ontvangen. Met de informatie op deze pagina helpen we je een goede start te maken en kun je je alvast goed voorbereiden op jouw eerste werkdag.

Dresscode.

Die hebben we niet. Kom zoals je bent en voel je vooral comfortabel in je outfit.

2023_ReceptieNT27728

Kies jouw route.

Op locatie komen.

Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf station Hilversum CS vertrekt elk kwartier een bus (bus 1 of 121) die je in 10 minuten naar bushalte Schuttersweg brengt. Vanaf daar is het nog maar twee minuten lopen naar de Bergweg. Ook hebben we genoeg plek voor OV-fietsen voor de deur! Of wandel gezellig door het centrum van Hilversum in 20 minuten naar ons kantoor.

Kom je met de auto? Dan mag je op je allereerste werkdag op een gastenplek voor de hoofdingang parkeren, of op een van de plekken die je op de plattegrond met een groen vinkje gemarkeerd ziet. Op je eerste dag krijg je een druppel in je bezit, waarmee je de parkeergarage in kunt rijden.

Binnenkomen.

Normaliter kom je het pand binnen met je druppel, maar op je eerste dag heb je die nog niet in je bezit. Je mag je daarom bij de draaideur melden. De portier weet, zodra je je naam hebt genoemd, precies dat jij die ene nieuwe collega bent waarop we zaten te wachten! Hij zorgt ervoor dat één van je nieuwe collega’s je naar je werkplek brengt.

 

2024_PlattengrondBergweg

Lekker en gemakkelijk.

Lunch.

Je eigen boterhammen meenemen mag (op elke afdeling is een pantry met koelkast), maar we hebben ook een fijne kantine waar elke dag een uitgebreide en gevarieerde lunch voor je wordt klaargemaakt. Je betaalt €3,90 per lunch (je kunt alleen pinnen) en mag dan pakken wat je maar wilt.

Diner.

Het is ook mogelijk om een avondmaaltijd (voor €6,50) in de kantine mee te eten, mocht dit beter uitkomen tijdens je dienst. Heb je allergieën? Daar houden we uiteraard rekening mee. 

Tussendoor.

Trek in een tussendoortje? In de kantine vind je dagelijks gratis vers fruit, voor iedereen beschikbaar. En als je trek hebt in iets voedzamers, staat er in De Kroeg een vendingmachine met gezonde maaltijden! Liever iets minder gezond? Op elke verdieping staan vendingmachines vol lekkere koekjes en chips.

2023_bergweg_lunch

Van bootcamp tot borrel.

Sporten.

Start je op een dinsdag of donderdag, dan dagen we je uit direct je sportkleding mee te nemen. Elke dinsdag en donderdag kun je namelijk meedoen met de bootcamp- en bokslessen! Ook is er een sportschool in ons pand aanwezig, waar jij jezelf 24/7 in het zweet kunt werken (én kan douchen).

Aankomende events.

Misschien ook handig en leuk om te weten: we organiseren vaak toffe activiteiten waar je aan mee kunt doen! Zo is elke laatste dinsdag van de maand een kennissessie en elke laatste donderdag van de maand een DoMiBo. Voor de aankomende periode staat het volgende op de agenda:

02.05 – Boksen.
02.05 – Mediteren.
06.05 – Samen op Pad!
07.05 – Portret fotoshoot.
07.05 – Bootcamp.
09.05 – Boksen.
14.05 – Bootcamp.
16.05 – Boksen.
21.05 – Bootcamp.
23.05 – Boksen.
28.05 – Bootcamp.
28.05 – After Lunch Kick #9
30.05 – Boksen.
30.05 – Mediteren.
30.05 – DoMiBo.

We hopen dat bovenstaande informatie je gaat helpen om je eerste werkdag soepel te laten verlopen. We zien je snel! 

- Je collega’s.

Meer informatie over werken bij Talpa Network vind je hier.

Scherm­Afbeelding 2024 02 22 Om 13.27.26