De nieuwe manier van impact maken.

In een tijdspanne van 10 jaar hebben online makers, zoals STUK, Nienke Plas en Jay-Jay Boske, de traditionele mediawereld getransformeerd. Ze zijn uitgegroeid tot de sterren van vandaag, met een ongekende invloed op ons koopgedrag, onze kledingkeuzes, kijkvoorkeuren, gesprekken en zelfs onze vakantiebestemmingen.

Schakels Stuktv (1)

Onze makers creëren dagelijks kwalitatieve content op hun eigen unieke wijze voor miljoenen fans. 

Ons netwerk bestaat uit de populairste premium content creators van Nederland, zoals STUK, Supergaande, Nienke Plas, Jay-Jay Boske, Gio Latooy, William Hunswijk en Quinn & Aaron.

Ze weten als geen ander hoe ze merken op een grootschalige manier onder de aandacht kunnen brengen bij de juiste doelgroep.

Bij Talpa Network brengen we twee werelden samen: de kracht van online makers en de impact van merken. Met ons uitgebreide netwerk en expertise helpen we adverteerders en makers om succesvolle samenwerkingen aan te gaan en de volledige potentie van de 'Influencer Industry' en de 'creator economy' te benutten.

Schakels Nienkeplas

Onze diensten.

Als pioniers in influencer marketing, branded content producties en YouTube advertenties, brengen we adverteerders en makers samen om unieke en impactvolle campagnes te creëren. Met ons diepgaande begrip van de influencer markt bieden we op maat gemaakte oplossingen die de grenzen van traditionele marketing verleggen. Bovendien kunnen we, indien gewenst, andere onderdelen van Talpa Network inzetten om het NetwerkEffect te versterken.

Samen werken we aan het realiseren van uw doelen en het vergroten van uw merkimpact.

Influencer Marketing

Bereik uw doelgroep op een authentieke en impactvolle manier door samen te werken met zorgvuldig geselecteerde influencers die perfect passen bij uw merk. Met onze expertise en ons uitgebreide netwerk binnen Talpa Network, zorgen we ervoor dat uw boodschap op een effectieve manier wordt verspreid en dat uw campagnes maximale resultaten behalen. Wij bieden advies en strategische begeleiding gedurende het hele proces, van campagneplanning tot evaluatie.

Neem contact op: brand.partnerships@talpanetwork.com

Branded Content Producties

Geef uw merk een stem en laat het tot leven komen met branded content producties van S1. Onze getalenteerde makers binnen Talpa Network zijn experts in het creëren van kwalitatieve en engaging content die naadloos aansluit bij uw merkidentiteit. Van conceptontwikkeling tot executie, wij zorgen ervoor dat uw merkverhaal op een creatieve en impactvolle manier wordt verteld, waardoor uw doelgroep wordt geïnspireerd en geactiveerd.

Neem contact op met: brand.partnerships@talpanetwork.com

 

YouTube Advertenties

In een tijd waarin we video's consumeren op onze eigen voorwaarden, streamen we programma's, series, vlogs en podcasts wanneer het ons uitkomt. Hierdoor heeft YouTube heeft de rol van traditionele broadcasters overgenomen. Met sterke content, merken en makers bouwt S1 als officieel partner van YouTube aan een kwalitatief onlinevideo bereik.

Ons netwerk biedt een groot bereik om te adverteren binnen een premium en brand safe YouTube omgeving, waardoor adverteerders effectief hun boodschap kunnen overbrengen aan een breed publiek. Ons netwerk omvat meer dan 70 kanalen in verschillende domeinen, waardoor we jaarlijks meer dan 14 miljoen abonnees en meer dan 300 miljoen video weergaven bereiken.

 

Neem contact op: digital.sales@talpanetwork.com

De perfecte influencer match.

Talpa Media biedt adverteerders de mogelijkheid om nauwkeurig geselecteerde influencers te vinden die perfect aansluiten bij hun merkwaarden, doelgroep en campagnedoelstellingen. Hierdoor bereikt de adverteerder zowel de jonge generatie als de boodschappers. 

Wij onderbouwen onze influencer matching met behulp van zowel onze expertise als meerdere tools, waaronder de Influencer MatchMaker Tool die Talpa Network samen met Mediabrands heeft ontwikkeld. We hebben hiervoor het ‘archetype’ (de persoonlijkheidskenmerken) van 130 merken en 186 influencers in kaart gebracht. De Influencer MatchMaker Tool gebruikt cijfermatige data in combinatie met kwalitatieve data waardoor snel en effectief de juiste match gemaakt kan worden. Zo zijn adverteerders verzekerd van maximale impact van hun influencer-marketingcampagnes.

Kaarten Archetypen 01

Onze creators.

Als onderdeel van Talpa Network bieden we creators de kans om hun merk te laten groeien en hun inkomsten te verhogen door samen te werken met topmerken en relevante partners.

We zetten ons in voor het ondersteunen van het lange termijn-succes van creators door diverse verdienmodellen te ontwikkelen, zoals branded content samenwerkingen en digitale videosales op verschillende platforms, zoals YouTube en onze eigen platforms binnen Talpa Network.

Ons doel is om creators te helpen bij het ontdekken van nieuwe samenwerkingskansen, het optimaliseren van hun contentstrategieën en het stimuleren van engagement en groei van hun publiek. 

Hier vind je alle talenten uit ons Multi Channel Netwerk (MCN). 

Schakels Giolatooy

Onze cases.

Mega Extreem (1)

Case

12 nov. 2023

CASE: Stefan de Vries x Snickers Mega Extreem.

2023 Persbericht Opel Uit Jestekker Thumb

Persbericht

14 aug. 2023

Influencer campagne voor Opel 'Uit je Stekker'

01 Dwars Door India C Stuktv

Case

03 feb. 2023

CASE: Dwars Door India.

Nienke Plas

Case

05 jul. 2022

CASE: In Haar Schoenen.

Mega Extreem (1)

Case

12 nov. 2023

CASE: Stefan de Vries x Snickers Mega Extreem.

2023 Persbericht Opel Uit Jestekker Thumb

Persbericht

14 aug. 2023

Influencer campagne voor Opel 'Uit je Stekker'

01 Dwars Door India C Stuktv

Case

03 feb. 2023

CASE: Dwars Door India.

Nienke Plas

Case

05 jul. 2022

CASE: In Haar Schoenen.