De nieuwe manier van impact maken.

In 10 jaar tijd hebben online makers de traditionele mediawereld veranderd. Online contentmakers zijn uitgegroeid tot de sterren van nu. Ze hebben een ongekende invloed op wat we kopen, dragen, kijken, hoe we praten en waar we op vakantie gaan.

Onderdeel van ons netwerk zijn de populairste premium content creators van Nederland, zoals STUK, Nienke Plas, Jay-Jay Boske en Gio Latooy.

2023 Jayjay Boske

Onze reel.

Nieuw.

De perfecte influencer match.

Samen met MediaBrands hebben we een unieke Influencer MatchMaker Tool ontwikkeld, waarmee we de perfecte (en onderbouwde!) match tussen adverteerder en influencer kunnen vinden. 

Waar tot nu toe advies over de inzet van influencer marketing vaak gebaseerd was op onderbuikgevoel, bereikcijfers en socio-economische kenmerken van de doelgroep, biedt onze MatchMaker Tool een extra verdiepingsslag. We hebben hiervoor het ‘archetype’ (de persoonlijkheidskenmerken) van 130 merken en 186 influencers in kaart gebracht. De tool gebruikt cijfermatige data in combinatie met kwalitatieve data. Door de influencers en merken in te delen in de verschillende ‘archetypen’ die bestaan, kan er op een strategische manier een samenwerking tot stand komen. 

Kaarten Archetypen 01
Social Talent Social Talent

Makers van de toekomst.

Onderdeel van ons netwerk zijn de populairste premium content creators van Nederland, zoals STUK, Nienke Plas, Jay-Jay Boske en Gio Latooy. Onze makers creëren dagelijks kwalitatieve content op hun eigen unieke wijze voor miljoenen fans. En ze weten dus ook als geen ander hoe zij merken groots onder de aandacht kunnen brengen bij de juiste doelgroep.

Dit is de kracht van influencer marketing.

Schakels Stuktv (1)

Onze content creators.

Hieronder een greep van onze talenten. En hier vind je alle talenten uit ons Multi Channel Netwerk (MCN). 

Nienkeplas Thumb
Giolatooy Thumb
QA Thumb
Stefan Thumb (1)
Thumb Jayjay
Julia Thumb
Jurino Thumb
Amine Thumb
Supergaande Thumb
Stuk Thumb

Onze services.

Of het nu gaat om een online webserie, een op maat gemaakte influencer content-campagne, een pr-stunt/activatie die de aandacht trekt of een experimentele, nieuwe platformfunctionaliteit; we verleggen altijd de grenzen van wat mogelijk is met social media, onze creators en daarbuiten. 

We combineren het ‘ouderwets’ vertellen van verhalen met de beste content voor een generatie die zich minder makkelijk laat vangen via traditionele media. Een in-house team van toegewijde social strategen, creatives, contentmakers en marketeers adviseren je over de mogelijkheden om je doelstellingen zo effectief en efficiënt mogelijk te behalen. En met de kracht van ons netwerk kunnen we de concepten én strategieën zowel digital first als crossmediaal realiseren.

Creators.

Vergroot je bereik door de inzet van onze social content creators. Deze premium content creators weten als geen ander hoe ze een merk succesvol maken bij hun doelgroep. Online creëren zij kwalitatieve content op unieke wijze voor miljoenen fans. Of het nu gaat om een op maat gemaakte influencercampagne, een social serie of aanwezigheid op een event. Eén ding is zeker, samen met onze talenten vergroot je de impact van jouw merk.

 

 

Brands.

Lift mee op het crossmediale succes van onze eigen social merken STUK en 538. Via de social kanalen van deze merken lanceren we gezamenlijk branded series, social campagnes en merkactivaties.

Of je nu op zoek bent naar een grotere online aanwezigheid, een breder publiek wilt bereiken of jouw merkbekendheid wilt vergroten, wij hebben de expertise en middelen om jouw doelen te realiseren. Samen kunnen we succesvolle strategieën ontwikkelen en jouw merk laten stralen in de wereld van social media en contentcreatie.

 

 

 

 

Branded Content Productions.

Wil je jouw merk laten schitteren met krachtige social video content, in samenwerking met één of meerdere van onze creators en/of eigen merken?

Onze toegewijde dienstverlening van Branded Content Productions is de sleutel tot het beladen van jouw merkverhaal met meeslepende videocontent die de harten van je doelgroep verovert. Of je nu een volledige end-to-end service nodig hebt of slechts een deel van het productieproces wilt uitbesteden; we know the drill. Van de allereerste vonk van een idee tot de wijze waarop het wordt gepresenteerd aan je publiek, wij hebben de vaardigheden en ervaring om elk aspect te beheersen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw merk naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Onze cases.

Mega Extreem (1)

Case

12 nov. 2023

Stefan de Vries x Snickers Mega Extreem.

01 Dwars Door India C Stuktv

Case

03 feb. 2023

Dwars Door India | StukTV x Taft

Nienke Plas

Case

05 jul. 2022

Nienke Plas x LINDA. x Van Haren 'In Haar Schoenen'

Aanvullend Beeldmateriaal Mentos Case

Case

03 aug. 2021

Say Yes To Fresh | Mentos x StukTV x 538

Mega Extreem (1)

Case

12 nov. 2023

Stefan de Vries x Snickers Mega Extreem.

01 Dwars Door India C Stuktv

Case

03 feb. 2023

Dwars Door India | StukTV x Taft

Nienke Plas

Case

05 jul. 2022

Nienke Plas x LINDA. x Van Haren 'In Haar Schoenen'

Aanvullend Beeldmateriaal Mentos Case

Case

03 aug. 2021

Say Yes To Fresh | Mentos x StukTV x 538

Aan de slag met Social.

Meer weten over de mogelijkheden van onze content creators?
Neem contact op met een van onze Social-specialisten.