Ontmoet Quincy.

Content Coördinator.

Quincy.

“Er worden regelmatig leuke en leerzame activiteiten georganiseerd die zorgen voor een sterkere band tussen collega’s."

Hi Quincy, wat doe jij bij Talpa Network? 

Bij Talpa Network ben ik Content Coördinator en houd ik me bezig met het vertalen van TV-content voor digitale platformen zoals YouTube en Snapchat. Hierbij ligt de focus op het verhogen van kijktijd met als doel meer inkomsten te genereren. Onze afdeling publiceert de content zelf op diverse platformen, maar heeft ook een adviserende rol aan diverse redacties binnen het bedrijf om samen meer commerciële kijkminuten te realiseren.  

Daarnaast creëer en publiceer ik content voor de online-kanalen van de radioshow ‘Dance Department by Armin van Buuren’, wekelijks op zaterdagavond te beluisteren op Radio 538. 

En af en toe zie je mij ook collega’s verslaan met tafeltennis, en prijzen winnen zoals de curling cup of de beker van de pubquiz).

Waarom ben jij bij Talpa Network gaan werken?

Voordat ik bij Talpa Network kwam werken was ik actief in de muziekwereld, en hielp ik artiesten en platenlabels met hun digitale strategie. Echter droogden de budgetten in deze industrie op toen de coronapandemie begon. In die tijd ben ik me daarom gaan oriënteren op klussen en vacatures die raakvlak hebben met de audiowereld. Toen ik destijds zag dat er een vacature bij het audioplatform JUKE was, leek mij dat een interessante stap voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Via die weg hoopte ik meer inzicht te krijgen in de radiowereld om die kennis te gebruiken om (het team rondom) artiesten verder te helpen. 

2024_Quincy_1
Hoe vind je het om bij Talpa Network te werken?

Talpa Network is een dynamische en creatieve omgeving. Vanaf dag 1 ben ik, ondanks de lockdown, met veel warmte welkom geheten door mijn manageren directe collega’s, veel met wie ik nog steeds werk. 

Eén van de dingen die ik erg waardeer aan Talpa Network is de aandacht die het bedrijf besteedt aan de medewerkers. Er worden regelmatig leuke en leerzame activiteiten georganiseerd die kunnen zorgen voor een sterkere band tussen collega’s onderling en tegelijkertijd bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling. Voorbeelden hiervan zijn borrels, interne competities (waar ik zelf ook wat prijzen heb mogen pakken), masterclasses die gegeven worden door collega’s en After Lunch Kick sessies met externe experts. 

Kortom Talpa Network is een prettige werkomgeving waar ik me nog steeds kan ontwikkelen en waar ik met veel plezier naartoe ga.

Hoe zie je jouw eigen ontwikkeling op de langere termijn?

De digitale wereld is voortdurend in ontwikkeling en ik vind het fijn om te zien dat we binnen onze afdeling Digital daar direct op durven in te haken en dat daar ruimte is om dieper in te duiken. Denk hierbij aan AI-tools die ons kunnen helpen bij onze werkzaamheden.

Verder heb ik door de masterclass Music Director, die ik in januari 2024 heb gevolgd, al gezien dat er binnen dit bedrijf nog genoeg te leren is door jezelf open te stellen voor het werk van andere afdelingen. Om die reden ben ik voornemens om nog actiever mee te lopen met andere collega’s om zo nieuwe dingen te leren over de mediawereld. 

2023_Proost_curlen

Lees ook de verhalen van...

Talpanetwork Recruiter Maik

Achter de schermen

02 feb. 2024

Ontmoet Maik, Recruitment Business Partner.

NT2 7343 (1)

Achter de schermen

25 jan. 2024

Ontmoet Beaubine, Privacy Officer.

2024_Luciano_538_2

Achter de schermen

26 feb. 2024

Ontmoet Luciano, Video-editor bij Radio 538.

Talpanetwork Recruiter Maik

Achter de schermen

02 feb. 2024

Ontmoet Maik, Recruitment Business Partner.

NT2 7343 (1)

Achter de schermen

25 jan. 2024

Ontmoet Beaubine, Privacy Officer.

2024_Luciano_538_2

Achter de schermen

26 feb. 2024

Ontmoet Luciano, Video-editor bij Radio 538.